Hvordan Paint en avslappende soverom

December 31

Hvordan Paint en avslappende soverom


Et soverom bør tjene som en fredelig oase vekk fra problemene dine - et sted hvor du kan gå på slutten av dagen og slappe av. Maling farger spiller en viktig rolle i avslapning prosessen, og flere farger kan fremme følelser av ro. Beroligende farger er generelt lyse og luftige, ikke fet eller lys.

Bruksanvisning

1 Velg en avslappende fargepalett. Først må du bestemme hvilken farge gruppe appellerer til deg mest - kjølige toner eller varme toner. Du kan også bruke dine egne innstillinger for fargevalg. For eksempel, hvis du er en romantisk person, velger en lys rosa farge ville være svært hensiktsmessig. Hvis du har en forkjærlighet for utendørs, velge en lys grønn eller blå for å fremkalle følelsen av å være utenfor ville være ideelt. Avslappende farger inkluderer lys blå, lys grønn, elfenben, lys gul, lys rosa eller lys lilla. Tanken er at fargen ikke bør være lyse eller fet. Rød, gjør appelsiner og levende farger ikke.

2 Velg riktig type maling. En høy glans maling er dramatisk og ikke egnet for dette formålet. Bruk en matt eller en satin finish for lakken. Paint tekstur er en personlig preferanse, men vanligvis er glatt den beste tekstur for en avslappende følelse.

3 Test ut flere forskjellige lakkfarger. Oppussing og jernvareforretninger tilbyr maling fargeprøver og så vel som maling prøver. Få flere farger som appellerer til deg og bruke disse fargene på veggen din. Du kan tape opp fargeprøver eller bruke små mengder av dine eksempel farger til veggene. Vent noen dager, ser fargene i alle typer lys før du finner en som er din favoritt.

4 Bestem om du vil male trim på soverommet. Hvis du personlig liker utseendet på din eksisterende trim på soverommet, vil du ikke trenger å endre den. Men male trim vil gi rommet et helt nytt utseende. For eksempel, en myk salvie grønn, kombinert med elfenben malt trim gir en beroligende følelse i et helt rom. Hvit trim koordinerer fwith avslappende farger i kule-tone gruppe av farger.

5 Klargjør rom for maling. Fjern alle møblene fra rommet og legge ned drop kluter for å beskytte gulv. Tape av taket kanter, gulvlister, koblingsbokser og vindusrammer med malerens tape. Bruk et fint sandpapir for å jevne ut eventuelle ujevnheter på veggene, slik at malingen vil følge ordentlig.

6. Påfør en primer til veggene først. Med mindre du begynner fargen er hvit, må du bruke en primer på veggene. Dette vil hjelpe deg å få et sant bilde av fargen, og vil forhindre blø gjennom når du maler. Alltid sand før påføring av maling strøk.

7 Male veggene. Bruk en maling roller for de fleste av rommet, og børster for å kutte i rundt kantene. Påfør et strøk og gi det minst seks til åtte timer for å tørke. Bruk lyse butikk lys for å lyse opp rommet etter første strøk. Dette vil hjelpe deg å avgjøre om det er noen flekker som trenger mer dekning. Om nødvendig, påfør et lag med maling.

8 Legg rolige og beroligende tilbehør som koordinere med ditt valg av maling farge. Dette vil bidra til å fullbyrde rommet og ta med hele konstruksjonen sammen. Hang avslappende kunst utskrifter som koordinere med veggfarge. Romantisk og breezy draperier kan også legge en fin finishen.

9 Legg dempet belysning til rommet. For ytterligere å styrke den avslappende følelsen av rommet, legg i myke belysning alternativer. Erstatte eksisterende lampeskjermer med nyanser for mykere lys eller kjøpe nye lamper. Velge myke lys lyspærer i lavere wattstyrker vil også hjelpe myke lyset i rommet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com