Ideer og spesielle detaljer for Guest Bedroom

December 31

En gjest skal rommet fremfor alt gjøre din gjest behagelig. Making gjester føler seg velkommen og samtidig respektere deres behov for privatliv trenger ikke å være vanskelig eller dyrt. De forslagene her kan være ferdig alt på en gang eller som budsjettet tillater. Hold ting enkelt og gjøre komfort ditt hovedmål.

The Bed

Gi sengen en innbydende utseende ved lagdeling sengetøy for å skape en lun og behagelig haug. Hvis budsjettet tillater det, starter med en fjær madrass. Hvis dette ikke er i budsjettet, legger lagene akkurat det samme. I et intervju med SouthernLiving.com, designer Beverly Baribault anbefaler en utstyrt ark etterfulgt av en bomullstopp ark; deretter en dundyne og annen bomull øverste arket legges på neste. Hun slo en dundyne og lubben puter. Bruk farger og mønstre for å fremheve hvert av lagene og rommet. Legg en kaste pute eller to for en siste finishen. Bruk tekstiler av høy kvalitet; utgiften vil bli rettferdiggjort av det faktum at som et gjesterom, de vil ikke bli brukt ofte og vil vare lenge. Jo høyere kvalitet vil gi din gjest mer komfort og gi en minneverdig besøk.

toalettartikler

Vurdere å gi funnet i hoteller for å gjøre din gjest mer behagelig de samme elementene. Gi en badekåpe, drapert over sengen med en frisk blomst liggende på toppen. En kurv med en frisk tannbørste, tannkrem, bar såpe, små flasker med sjampo, balsam, håndkrem og en kam er en velkommen overraskelse for uventede gjester eller de som kan ha glemt sin egen. Rull sammen et håndkle og vaskeklut for hver person som skal bo på rommet og bind den med en pen sløyfe.

fasiliteter

La en vekkerklokke på nattbordet. En radio og leselampe er hyggelig berørt. Hvis det er en TV, må du kontrollere at fjernkontrollen har nye batterier og la en oppdatert liste over programmer i rommet. En stabel med bøker du tror de kan nyte er et hyggelig tillegg; inkludere noen som dekker lokal historie og interesse. Noen brettspill eller videospill for TV kan hjelpe gjestene rive tiden brukt på sine rom. Mints på putene er en slags ting til å forlate. Et notat av velkomst vil gjøre besøket mer personlig. En liten kaffetrakter med en kurv eller brett med kaffe, pulverisert Creamer, sukker, røre og kopper vil tillate gjestene å tjene seg selv uten frykt for å forstyrre verten.

andre Møbler

Hvis plassen tillater det, gir en tom skapet og tom dresser. Skuffer bør foret og fri for støv. En dekorativ skuffen på toppen av kommoden gjør et lett tilgjengelig sted for gjester å forlate lommebøker, nøkler og småpenger. En arm stol for å lese eller slappe av kan besøkende hvile uten å måtte ligge på sengen. Gardiner som kan lukke til å blokkere ut sterkt sollys eller gir privatliv vil gjøre en gjest føler mer bortgjemt. Polstret kleshengere, duftende hvis gjesten ønsker, kan bli stående i skapet for et snev av luksus.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com