Hvordan du driver en Steam Vac

November 29

Steam vac rengjøring maskiner er tilgjengelig til en moderat kostnad for huseiere. De er utformet på en oppreist konfigurasjon mye som en tradisjonell støvsuger, og er selvstendige enheter utviklet for å raskt rene teppebelagte områder og møbeltrekk. Prosedyrene for å operere noen damp vac system er grei og sjelden varierer mye fra produsent. Alle enhetene har en ren vanntanken, samt en oppsamlingstank som må periodisk tømmes ved rengjøring skrider frem. Ved hjelp av en damp vac er lett, og vil produsere overraskende resultater ved drift på en konsistent måte ved å følge noen få grunnleggende trinn.

Bruksanvisning

1 Ta møbler fra området som skal rengjøres, så dampen vac vil ha fri tilgang til alle områder av teppebelagte gulv. Hvis du ønsker å få øye på ren den høyt trafikkerte områder bare, skyve eller flytte alle møblene bort fra disse områdene. Hvis du støter på møbler som er for tung å trygt flytte, plassere en liten, foldet firkantet stykke aluminiumsfolie eller voks papir under beina på møblene. Dette forholdsregel vil hindre treverk fra snylting inn i teppet, samt metallstativ fra rust og forlate en flekk. Juster eller sikre møbler skjørt og alle gardiner slik at de ikke berører gulvet.

2 Vacuum området som skal rengjøres grundig med en støvsuger som har en agitator pensel. For best resultat, også støvsuge møbler møbeltrekk i rommet med en støvsuger ved hjelp av en sprekk vedlegg, slik at du kan nå alle skjulte områder i møbler. Dette vil hindre at støv fra møbler fra settling på den fuktige tepper når du er ferdig.

3 Forbehandle områder av teppet som inneholder flekker eller flekker, som for eksempel høyt trafikkerte områder, med damp renere-godkjent sted og flekkfjerner. "Damp cleaner-godkjent" betyr ganske enkelt at det har en ikke-skummende kjemisk sammensetning. Spray på stedet og flekkfjerner, og la den suge i mens du forbereder damp vac for bruk.

4 La dampen vac trukket ut av stikkontakten. Pass på at maskinen er i oppreist stilling med håndtaket låst. For å låse håndtaket, skyv den slik at den er i oppreist stilling, vil du høre det klikker på plass. Trekk ut vannbeholderen ved å trykke ned på fanen tank utgivelsen plassert på forsiden av maskinen. Trekk tank fremover og oppover, deretter transportere den tomme tanken til en vask eller badekar.

5 Drei tanklokket mot klokken 1/4 omdreining, og løft opp for å fjerne hetten fra tanken. Vri lokket opp-ned, og man vil se måle linjer på utsiden av hetten, slik at den kan brukes som et målebeger. Fyll cap med riktig mengde teppe / møbeltrekk vaskemiddel, i henhold til produsentens anvisninger.

6 Hell målt vaskemiddel inn i tanken. Fylle tanken med varmt vann til "fyll" linje er synlig på utsiden av tanken (ca. 1 liter). Sett på tanklokket, og skru den 1/4 omdreining med klokken for å stramme den. Sett vanntanken inn i maskinen nedre enden først, og skyv den på plass til kategorien tank utgivelsen låser (snaps) på plass.

7 Tørk hendene, og koble strømledningen til en jordet 3-spiss stikkontakt. Tråkk på utløser kategorien håndtak med foten, og deretter dra i spaken mot deg til den er i en komfortabel posisjon. Slå på maskinen ved hjelp av av / på-bryteren på toppen av håndtaket.

8 Klem spray utløseren for å frigjøre rensevæske mens sakte skyve maskinen fremover. Fortsett å klemme på avtrekkeren og sakte trekke maskinen tilbake til der du startet. Dette fullfører to våte rengjørings slag. Slipp avtrekkeren, deretter gjenta denne prosessen uten å klemme på avtrekkeren. Disse to tørre strøk bidra til å absorbere fuktighet fra teppet.

9 Fortsett våte og tørre strøk før teppet har blitt renset. Ikke glem å rengjøre områdene som ble sprayet med teppe / møbeltrekk vaskemiddel. For å tømme vannoppsamlingstanken, slå av maskinen og koble den. Tråkk på fanen håndtaket utgivelsen, senk håndtaket så langt det går. Rotere vannoppsamlingstanken låsene utad på hver side av tanken. Løft tanken av maskinen, og ta det med til en vask eller badekar å tømme den. Sett på tom tank, og heve håndtaket til låst posisjon. Du er nå klar til å fylle vanntanken med rent vann og gjenoppta rengjøring.

Hint

  • Overlapping alle friske våte strøk med ca 1 tomme for å unngå synlige striper. Flytt hastighetsvelgeren på "lo" posisjon for lettere rengjøring eller til "Hei" posisjon for normal rengjøring. Hastighetsvelgeren er plassert på håndtaket.
  • Bruk alltid en GFI (jordfeilbryter) strømuttak ved bruk av vann eller væske i maskinen.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com