Hvor lenge må Bees leve Dersom Hive fjernes?

October 21

Hvor lenge må Bees leve Dersom Hive fjernes?


Mens biene tjene viktig formål pollinerende blomster i naturen, kan de være en plage hvis de bygge en bikube nær - eller inne - ditt hjem. Hvor lange bier værende etter at du har en bikube fjernes avhenger av hvordan du hadde strukturen fjernet, og hvis området rundt strukturen var forskriftsmessig rengjort etter fjerning.

Hive Struktur

Bikuber består av flere ulike typer av bier, både i biologisk struktur og bikube funksjon. Dronning bier, de som legger egg og produsere nye bier, opphold i hjertet av strukturen. Arbeideren bier, de du er mest sannsynlig å kjøre inn, fylle en rekke formål både i og utenfor strukturen. Disse inkluderer fôring nye bier, utvide bikube selv og samle mat for strukturen fra området rundt. Disse ulike funksjonene gjør at arbeidere og dronning bier har avvikende skjebner hvis du fjerner deres struktur.

Flytte og utryddelse

Metodene for bie bikube fjerning, flytting eller utryddelse vil både umiddelbart fjerne dronningen og flertallet av bikuben er arbeideren bier. Når en bikube er flyttet, birøktere komme og flytte kuben fra gjeldende plassering til en bie gård. Bare noen få arbeidere vil dø fra prosessen med håndtering av strukturen. Dette vil fjerne dronningen og flertallet av bikuben er arbeideren bier. Når du har skadedyrbekjempelse utrydde en bikube, vil insektmidler drepe dronningen, og alle arbeiderne som de kommer tilbake til strukturen. De felle vil da fysisk fjerne kammer av strukturen.

Drift

Når arbeiderne tilbake til der deres bikube en gang var, og finner ut at det ikke lenger er der, vil de engasjere seg i atferd kjent som "drifting". Det er der biene vil oppsøke en annen struktur for å bli med. Hvis arbeidstakeren lykkes i å bli med en annen struktur, vil det leve ut resten av sitt naturlige liv - et spørsmål om uker - som medlem av den strukturen.

Komme tilbake

Med mindre du rengjør området som nylig vertskap for en bie bikube, vil feromoner som var en del av normal funksjon av strukturen forbli. Andre bier i området, inkludert bee svermer som ønsker å gjøre en ny struktur, kan oppdage disse feromoner og vil identifisere området som et godt sted for en bikube. I dette tilfellet vil biene bygge strukturen i det foregående plassering, forårsaker en ny generasjon av bier å gå tilbake.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com