Brannsikkerhet Utdanning for barn

November 23

Brannsikkerhet Utdanning for barn


Brannsikkerhet utdanning for barn tilbys i skolen og samfunnet hendelser over hele landet på årsbasis. Oktober er brannvern måned, og den vanligste tiden for brannmenn til å besøke barneskoler. I tillegg til arbeidsbøker og andre læremidler er tilgjengelige for å hjelpe lære små på hvordan å bo trygt.

Læreplan og materialer

Formell brannsikkerhet undervisningsmateriell er tilgjengelig for en nominell pris, og kan ofte bli reprodusert av skolelærere for fortsatt bruk. Noen av de mest brukte arbeidsboken og brannsikkerhet læreplanen omfatter 911 barn, Smokey bjørnen materialer, Sparky brannen Dog reproduserbare, USFA arbeidsbøker for barn, nysgjerrige barn og Brannvern pedagogisk pakke, Brann Pals rekke materialer og Elmos Fire Safety aktivitets sider og materialer. Mange materialer omfatter også informasjon om bruk av 911-system, og inkluderer telefon coloring sider og påminnelse klistremerker.

Brannmenn i Gear

Synet av en brannmann i fullt utstyr kan være skremmende for et barn, spesielt i en krisesituasjon. En del av alle brannfaglige utdanningsprogram er slik at barn å se en fullt utrustet brannmann, trykker du på utstyr, og høre lydene luft tanker under en brann. Noen brannsikkerhet utdanningsprogram selv tillater elevene å sette på utstyret, og ha sine bilder tatt som en påminnelse. Hvis et barn blir for skremt under en brann, kan de kjøre fra brannmenn og sette seg selv i større fare.

Family Escape Plan

Brannsikkerhet utdanningsprogrammer tout også viktigheten av en familie flykte plan, og "komme seg ut - holde ut" motto. Brannmenn bruker ulike metoder for å lære viktigheten av å bo på et trygt sted utenfor hjemmet og ikke kommer inn en brennende bygning. Hvis foreldrene ikke kan finne sine barn de kan gå tilbake til en brann på jakt etter dem. Familien nødutgang plan er ofte vist skjematisk i en arbeidsbok, noen som kommer med fløyter for å varsle andre til deres plassering bør brannen start på kvelden.

Brannbiler og utstyr

De fleste brannvesen og akuttmedisinske tjenester fagfolk vil bringe brannbiler og EMS squads til en skole eller begivenhet for barna å turnere, og noen ganger til og med ta en runde rundt kvartalet. Brannmannskap også ofte jobbe ulykker kulissene for å fjerne ofre fra kjøretøy krasjer. Dette aspektet av legevakt er også ofte berørt i løpet av brannsikkerhet utdanning og opplæring. Barn kan bli lett skremt når fanget inne i en bil; ved å snakke om prosessen med fjerning, og se et eksempel på "Jaws of Life" i aksjon, brannmenn håper å redusere denne frykten.

Brannsikkerhet besøk

Duirng et besøk på en skole eller ungdomsgruppe møte, brannmenn tilbyr opplæring på grunnleggende brannsikkerhet. Mens de diskuterer informasjonen i aktivitetsbøker, brannmenn også arbeide med barn på ulike krise reaksjoner når de blir konfrontert med en brann. "Stopp, Drop, og Roll" prosedyre, samt viktigheten av å holde seg nær bakken i en brann, og berører en dør til å oppfatte varme før åpning er vanlige temaer og interaktive aktiviteter under en brannmann besøk. Lærere, ungdomsgrupper, og kirkelige organisasjoner kan planlegge en brannsikkerhet besøk ved å kontakte sin lokale betalt eller frivillig brannvesen. Hvis tilgjengelig, brannmenn ofte bringe en røyk simulator messe til oppsøkende hendelser. Simulatoren gir en røyk-lignende tåke som viftet inn i boden slik at barna kan se første hånd hva et rom vil se ut under en brann som de krype gjennom "røyk" i sikkerhet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com