Hvordan Trim et rom med tre

December 23

Wood trim har ingen strukturell formål, men de fleste rommene ser ikke komplett uten det. Den brukes til å kle ut grensene mellom forskjellige flater i rommet, og starter med overgangen mellom veggene og gulvet. I de fleste tilfeller, trim reiser fra hjørne til hjørne, sluttet i hjørnene med gjæringskutt. Det er en god ide å bruke pre-ferdige trim (eller fullføre det selv før installasjon), som det er en mer komplisert prosjekt å fullføre den når den er installert.

Bruksanvisning

1. Mål horisontalt fra ett hjørne av rommet, ved gulvet, langs veggen i en retning. Marker måling på et stykke tre trim molding, og etterlater noen inches i hver ende av målingen.

2 Plasser trim på en gjæringssag, slik det vil gå på veggen. Skyv den så merket for første hjørnet er under bladet.

3 Sving sagbladet til 45 grader. Hvis det er en vanlig innvendig hjørne, bør bladet peke innover, mot skrap; hvis det er en utvendig hjørne, bør bladet peker bort fra trim. Kutt trim.

4 Gjenta prosessen for den motsatte enden av stykket, skjæring av et innvendig eller utvendig hjørne ved merket, avhengig av hvordan muren ender på den siden. Gjenta fremgangsmåten for den andre del av trim, som går den andre retningen fra den første sone.

5 Plasser to stykker på gulvet, mot veggen, trykke kuttet vinkler mot hverandre i hjørnet. Bruk en trim spikerpistol for å feste brikkene, skyte spiker i toere, på toppen og bunnen av trim, hver 12 til 18 inches.

6 Gjenta prosessen for hver span av veggen i rommet.

Hint

  • Bruk vernebriller når du kutter tre trim molding.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com