Slik Dekorer et bad med glass dusjdører på et lavt budsjett

November 4

Slik Dekorer et bad med glass dusjdører på et lavt budsjett


Du kan sannsynligvis dekorere badet billigere enn alle rom i huset. En ekstremt lite bad har ikke plass til møbler, men du kan fortsatt gjøre en blendende plass som Garners komplimenter fra venner. Et stort bad gir deg flere alternativer å velge mellom, men det betyr ikke at du trenger å bruke mer mer penger enn du ville gjort for et lite bad. Du har også muligheter for at glass dusj døren. Avhengig av budsjettet, er det to måter å dekorere billig: detaljhandel billig og garasjesalg billige.

Bruksanvisning

1 Paint badet. Kjøp maling på en rabatt butikken og penger. Maling på badet selv og spare enda mer penger. Du trenger ikke å betale for flat maling. Hvis du er kunstnerisk, male et veggmaleri på veggen. Hvis du ikke er kunstnerisk, bruker sjablonger. Noen båter butikker gi bort gratis brosjyrer om hvordan å sjablong. Mange bad i dag mangler vinduer. Hvis dette er sant av badet, male et trompe l'oeil vindu på veggen. Trompe l'oeil, betyr lure øyet, er et tredimensjonalt maleri. Ved første øyekast, vil besøkende synes det er virkelig et vindu.

2 Sy et dusjforheng ut av noen Lacy eller fløyel stoff. Bare fordi du har et glass dusj dør betyr ikke at du ikke kan sette opp et dusjforheng. Velg noen bomullsstoff i din favoritt farge og pynte den slik du ønsker for en one-of-a-kind utseende. Hvis du ikke vil at dusjforheng, kan du sy en kappe for toppen av døren. Plasser gardin stang på veggen foran dusj glassdør.

3 Installer noen dekorative fliser rundt speilet på badet. De store hjem og hage sentre selge billig flis, og de vil også vise deg hvordan du installerer den. Hvis du flis bare et lite område, kan det være lurt å kjøpe noen av de mer avansert flis.

4 Gå til garasje salg i helgen og ser etter tilbehør som vegg plakk, lys, vev holdere og alt annet som kan gå med ditt bad innredning. Se etter dekorative steiner rundt nabolaget ditt eller skjell og sjø glass hvis du bor i nærheten av stranden. Vise dem i en attraktiv fatet på disken.

5 Ta naturen inn på badet med enten levende eller kunstige planter. Hvis mye lys strømmer inn på badet fra et vindu, kan du henge frodige bregner. Ferns elsker fuktighet som bad gir.

Hint

  • Lese dekoratør magasiner for ideer. Se i high-end magasiner. De kan inneholde millioner dollar hjem, men du kan fortsatt få ideer til budsjettet bad.
  • I stedet for å kjøpe sjablonger, se etter objekter rundt huset ditt som du kan bruke som frimerker eller sjablonger.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com