Når bør jeg Plant Forget-Me-Not Flower Seeds?

October 6

Når bør jeg Plant Forget-Me-Not Flower Seeds?


En tidlig vår bunndekke som vil kompliment din våren blomstrende pærer, den lille blå-blomstrete glemmer-meg-ikke anlegget har lenge vært en favoritt av gartnere. Det er over 50 varianter av Forget-me-not planter, så det er viktig at du velger det mangfoldet som passer dine behov. Noen er ettårige, som varer bare en vekstsesong, mens andre er stauder og vil blomstre i hagen din for to til tre år. Det finnes mange varianter av blomster og plante størrelse.

Early Spring Flowers

Forget-me-not planter, med sine grunne rotsystem, er frost-sensitive. Dette betyr at du bør purke dine glem-me-not frø i hagen din så snart som trusselen om hard frost er borte, og du kan jobbe jorda.

Frø skal plantes i nærheten av jordoverflaten, med bare en åttendedel av en tomme jorddekning. Hold jorden fuktig mens Forget-me-not frø er spirende og utover. Innen en til to uker bør du se den lille frøplanter spire.

Forget-me-not planter foretrekker å vokse i delvis skygge, så velg et sted i landskapet som har loamy, godt drenerende jord som holder seg fuktig, og vil gi glemmer-meg-nots indirekte sollys.

I kaldere strøk, hvor sent frost er vanlig, kan du starte din glemmer-meg-ikke frø innendørs tre til fire uker før forventet sist frost, deretter transplantere dem inn i hagen din.

Når du har etablert glemmer-meg-ikke planter i hagen din, har du sannsynligvis ikke trenger å så frø igjen for dem. Dette er fordi Forget-me-not planter, både årlig og flerårig varianter, er produktive re-såmaskiner. Hvis du tillater blomstene dine glem-me-nots å gå til frø, vil de re-frø seg for neste vår. Dette er også grunnen til at den glemmer-meg-ikke har et rykte for å være svært invasiv, spirende opp over landskapet. De er lett å grave opp og fjerne uønskede flekker, eller du kan fjerne de brukte blomster på plantene før de går i frø.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com