Hvordan lage ditt eget verksted Behandler

October 5

Hvordan lage ditt eget verksted Behandler


Du kan lage din egen hage pavers med noen grunnleggende forsyninger som finnes rundt hjemmet ditt og hjemme forbedring butikkene. Skoesker gjøre store verftet paver mold skjemaer og din lokale skobutikk kan forsyne deg med en gratis utvalg av solide pappesker. Dine håndlagde sement verftet utleggere kan brukes til å lage en uteplass eller sti og kan omgi kjøpte pavers for en one-of-a-kind utseende. Barn over 5 år kan hjelpe med dette verftet utlegger prosjektet.

Bruksanvisning

1 Dumpe sement i trillebår. Tilsett vann, en kopp om gangen og bland med sparkel før den våte sementen er konsistensen av havremel.

2 Trowel den våte sement inn skoboksene og fylle dem til en dybde på minst 3 inches. Rist skoboksene forsiktig for å fjerne eventuelle luftbobler.

3 Trykk erten småstein inn i overflaten av betongen. Dekk toppen av boksene med plastfolie for å sørge for at ingen insekter eller rusk faller i våt betong. La betongen tørke i 24 timer.

4 Rip boksene for å fjerne de ferdige verftet pavers. Spray fullførte pavers med akryl fugemasse og la det tørke i 24 timer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com