Slik feilsøker Drypp Vanning

December 18

Slik feilsøker Drypp Vanning


Drypp vanning er en rask og effektiv måte å gi alle typer planter vannet de trenger der de trenger det --- på sitt rotsystem. Når du setter opp et drypp vanning systemet, vil du spare vann fordi du ikke vil kaste bort det på fortau, luftig områder og andre steder som ikke trenger det. Plantene dine vil gagne fordi deres løvverk vil forbli tørr, hindrer visse soppsykdommer, frukt råtner og andre potensielle problemer. Men emittere og slanger som utgjør et drypp system kan sprekke eller bli tilstoppet med sedimenter; å løse problemet er vanligvis ukomplisert.

Bruksanvisning

1 Undersøk hele lengden på drypp systemet mens det kjører hvis du oppdager at vannet ikke drypper fra alle emittere, spesielt de på "slutten av linjen." Se etter sprekker eller ødelagte områdene i hovedlinjen og gjøre oppmerksom på emittere som ikke fungerer.

2 Sett områder av hovedlinjen som har utviklet sprekker eller brudd. Med clippers, rent kutt på hver side av lekkasjen. Sett en rett plugg inn i begge sider av eksisterende linje og deretter klippe et stykke av ny linje for å passe slangen du fjernet. Smekk den nye stykke slangen på plass.

3 Sett plugget emittere med nye. Slå av drypp system og trekke ut alle dårlige emittere med tang. Smekk erstatning emitter (e) på plass.

4 Skyll din drypp vanning systemet med jevne mellomrom ved å fjerne alle endestykker og kjører systemet. Dette vil tvinge vannet gjennom og fjerne eventuelle sediment. Sjekk også skjermen filter eller filtre som er normalt på kranen tilkobling; hvis du finner noen sediment, vaske filteret og erstatte det.

5 Oppbevar drypp system i vinter. Koble fra hele systemet fra vannkilden og tillate alt gjenværende vann til å strømme ut av linjene ved strekking av systemet rett i en skråning, eller henge den ene ende av en klessnor. Pakk det opp og oppbevar det på et kjølig og tørt sted.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com