Hva er årsaken til en Orange Tree ikke å bære frukt?

December 15

Hva er årsaken til en Orange Tree ikke å bære frukt?


For folk heldige nok til å leve i et varmt klima, kan vokse saftige appelsiner være en godbit. Men hvis sommeren kommer og går med en runde med blomster, men ikke en eneste sitrusfrukter, kan det være lurt å finne ut hva som holder treet fra å bære frukt.

Umodenhet

Appelsintrær vil ikke være produktiv til de er utenfor deres "juvenil" vekstfasen. Hvis du har plantet et ungt tre, kan det være tre eller fire år før den er klar til å produsere. Hvis du vokser et appelsintre fra frø, kan det være sju til åtte år før treet er klar til å blomstre.

Hvis prosessen synes å være å ta for lang tid, kan du hjelpe fart treet modenhet litt bli tilbakeholdt noen næringsstoffer og vann. Avstå fra å gjødsle den unge treet og vann det sjeldnere å oppmuntre den til å begynne å blomstre. Hvis du har flere små appelsintrær, plante dem i samme potten for å binde sine røtter sammen til en sterkere treet.

Mangel på Pollinering

En av de vanligste årsakene til en oransje treet ikke klarer å bære frukt er at det ikke blir riktig bestøvet. Dette kan skje fordi en kuldeperiode eller overdreven insektmiddel bruk dreper bier og insekter, eller rett og slett fordi det ikke er nok pollinatorer i området for å gjøre jobben. Prøv å plante noen bie-tiltrekke blomster, for eksempel kosmos eller ringblomster, i nærheten av din appelsintre. Hvis du fortsatt bekymret for at de oransje blomstene ikke blir bestøvet tilstrekkelig, kan du prøve å pollinere blomster for hånd. Besøk din lokale hagesenter eller landbruket forlengelse for å lære hvordan du gjør dette nøyaktig.

Insekter og Sykdommer

Insekter og sykdom vanligvis påvirker bladverket av en sitrus treet, men de kan også påvirke treets evne til å bære frukter. Melete bugs, for eksempel masse rundt unge appelsiner som de vokser og la dem falle før de er fullt utviklet. I spesielt dårlige infeksjoner, kan sitrus rust midd også føre til ny frukt til å falle ut av trær.

En sykdom som kalles sitrus canker kan resultere i blemmer på alle deler av treet og kan gjøre frukt falle av tidlig. Citrus canker også kan drepe treet.

Fritid

Av og til, når en oransje treet har blitt transplantert, tar treet et år eller mer av fra bærer frukter å bosette seg i sitt nye hjem og fortsette veksten. Hvis du nylig har flyttet treet, la det på tide å justere. Fortsett å vanne og gjødsle det regelmessig.

Krysspollinering behov

De fleste varianter av appelsintrær er selvstendig pollinerende eller selvfruktbart, noe som betyr at de ikke krever en annen rekke appelsintre å bli plantet i nærheten for å bli bestøvet tilstrekkelig. Men noen varianter, for eksempel Tangor og Tangelo, kan ha nytte av å ha en annen variasjon i nærheten. Hvis du mistenker at du har en av disse variantene, bør du oppsøke lokale hagesenter eller arborist å identifisere treet, og vurdere å plante en annen variasjon i hagen for å hjelpe til pollinering.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com