Hva ugressmiddel kan brukes av vann?

December 9

Hva ugressmiddel kan brukes av vann?


I USA ca 10 ugressmidler har blitt godkjent av US Environmental Protection Agency for bruk i nærheten av vann, ifølge Virginia Cooperative Extension. Når du bruker et ugressmiddel i nærheten av vann, følg instruksjonene på etiketten strengt.

Diquat Betraktninger

Diquat styrer alger og nedsenket ugress nær vannkanten. Etter søknad til de omkringliggende ugress, må en 14-dagers ventetid opprettholdes før husdyr kan trygt drikke vannet. Prøv å behandle bare halvparten av innsjø eller tjern om gangen, så fisk kan bevege seg bort fra området hvor ugressmiddel ble brukt.

Shoreline ugrasbekjempelse

Glyfosat er ofte brukt til å behandle fjæra ugress i nærheten av vann. Bruk kun glyfosat spesielt formulert for vannmiljø. Det er ingen ventetid før du lar husdyr å drikke eller bade i vannet etter ugressmiddelet har blitt brukt. Glyfosat vil ikke kontrollere nedsenket ugress, ifølge University of Florida

Advarsel

Endothall syre fungerer som et kontaktugressmiddel og er allment tilgjengelig. Først brukt i 1960 som en vannlevende ugressmiddel, er endothall syre lett absorberes av ugress innen 12 til 36 timer. Dessverre kan ugressmiddelet bevise giftig for fisk, og bør ikke brukes i husdyr vann.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com