Juridisk ideer for en Creek Bank

January 7

Juridisk ideer for en Creek Bank


En bekk gir en dramatisk landskaps mulighet; rennende vann er en naturlig midtpunkt, og de mykt buede linjer av strømmen skape en myk, naturlig følelse. Avhengig av elementene du velger å landskapet bankene, kan bekken bli forvandlet til en frodig oase eller et fredelig sted å lese og slappe av.

Lush Foliage

Tykk, grønne bladene kan slå en liten bekk inn i en frodig, dramatiske omgivelser. Hvis du arbeider med enda en liten vedlikeholdslading av vann, har du en ideell tomt lerret. Se etter tykke, grønne planter og busker som ligner på de plantene som vokser i ditt område. Med denne type landskaps, er kunsten å skape en naturlig, uformell utseende, som om plantene har vokst helt opp til sidene av bekken. Bland planter av forskjellig størrelse, bladtyper og høyder, og plante dem slik at de henger over bankene. Legg høyde og et snev av farge ved å plante høye, enkle blomster med lange stilker. For å forsterke styrken og stabiliteten i banken, kan du legge steiner for å holde plantene på plass.

Steinvegg

Forsterke den naturlige utseendet til en bekk ved hjelp av en steinmur landskapsplan. For å starte, linje bredden av elven med små småstein for å jevne ut fargen og sette fokus på vannet. Langs kantene av bekken, lå brede hellene å danne en vegg. Hoper noen steiner på toppen av andre og skape overlapping mellom store steiner for en mer naturlig look. For å gjøre det se ut som om steinene er en del av den naturlige omgivelser, plassere noen i vannet og noen halvveis ut av det strømmen. Hvis bekken er i hagen din, kan du plante hekker eller lave busker på utsiden kanten av grus å ramme plass og legge til farge. For en større bekk eller en i en mindre avgrenset område, bruker store steinblokker til linje bredden i stedet for lave hellene.

hengende Trees

Hvis bekken renner gjennom et åpent eller bart område, skape utseendet av en skog strøm ved å plante trær som henger over vannet. Kjøp sapling trær i en barnehage, og be ansatte om anbefalinger om trær som vil overleve godt i jordtype. Plante trær på bredden av elven slik at når de vokser, vil de danne en tunnel. Velg flekker som er omtrent to fot fra kanten av bekken, slik at trerøtter har plass til å vokse.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com