Hvordan Bees bygger du Hives?

June 20

speidere

Når biene bestemmer seg for å flytte til et nytt hjem og starte en ny koloni, "speidere" hodet ut for å finne et sted. Disse biene er i stand til å reise mange miles danner den opprinnelige strukturen, men likevel finne veien tilbake til kolonien. Ville bier vanligvis foretrekker fjellet sprekker, hule trær og andre små, lukkede områder for elveblest. Når speiderne har funnet et egnet sted, de kommer tilbake til kolonien og lede de andre biene der. Biene, inkludert dronning, fylle magen med honning for den lange reisen til området av den nye reir. Mat som ikke er fordøyd er regurgitated og brukt som byggemateriale for den nye strukturen.

Forming Hive

Når biene kommer til plasseringen av den nye strukturen, de bruker honning fra forrige reir for å begynne å bygge nye celler. Ved å tygge opp honning inntil det er mykt, er bivoks produseres og brukes til å danne sekskantede celler kalt honeycomb. Disse seks-sidige celler brukes til å lagre honning og for dronningen å legge egg. Arbeideren bier mengden sammen inne i kuben for å holde temperaturen på et konstant 86 til 95 grader, er den optimale temperatur for fremstilling av både honning og unge bier. Med flere bier produsert av dronningen, produserer strukturen mer kam, honning og bier hjelpe etablere den nye strukturen.

Propolis

Å plugge hull i struktur vegger, er et stoff som kalles propolis samles inn fra trær som popler og nåletrær ,. Dette stoffet blir også brukt som en forsegling eller sement for å beskytte strukturen fra rovdyr. For å beskytte bikuben, unge arbeidstakere stå vakt ved bikube inngang og unplugged hull for å sjekke de som leter etter innreise, og legger mer beskyttelse mot rovdyr.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com