Hvordan polere Broken Marble Flooring

August 10

Hvordan polere Broken Marble Flooring


Marmor er en svært ønskelig og eksotisk materialvalg for ditt hjem flooring.Unfortunately, er det relativt myk og utsatt for riper og hakk. Når marmorgulv gjør bryte er det viktig å følge trinnene for å gjenopprette og polere området tilbake til sin skinnende beste.

Bruksanvisning

1 forynge marmor. Før man vurderer polering av marmorgulv er det viktig å gjenopprette området til et nivå hvor polering vil tjene et formål. For små riper kan du kraftig gnir ned sprekken med sandpapir før det avslører et nytt lag med solid marmor. For sprukne og ødelagte biter av marmor er det lurt å ringe en profesjonell og har området erstattes. Vask området ned og la over natten til tørk.

2 Kjøp en buffer. Avhengig av størrelsen på området du polering av forskjellige størrelser av buffer kan brukes - enten en større maskin eller en mindre håndholdt buffer. Du vil også kreve medium sand rasping pads å polere gulvet.

3 Påfør marmor stripper. Marble stripper kan kjøpes fra de fleste jernvareforretninger, og gir et viktig tidlig trinn i poleringen. Fortynn et par capfuls av marmor stripper i en liter lunkent vann og mopp gulvet kraftig for å forberede gulvet for polering. Etter stripping prosessen rense moppen grundig og vaske området med nye, rent vann.

4 Spray marmor polish på gulvet. Spray noen liberale sprut av marmor polish på til marmor gulv før du begynner rasping prosessen. Bruk buffer i sakte fra side til side bevegelser og jobber veldig gradvis.

5 Gjenta prosessen. Det kan ta rundt tre eller fire kretser av gulvet før ønsket glimt og glans begynner å vises. Gulvet bør ta på egenskapene til å være litt klissete å ta på og ha en jevn glans.

6 Ikke over buff gulvet. Når du har oppnådd en ønskelig, selv skinne i gulvet stoppe rasping prosessen. Hvis du bærer på kan det klø og ytterligere skade allerede svekket, marmorgulv.

7 Buff hjørnene for hånd. Det er uunngåelig at du ikke vil være i stand til å polere alle deler av gulvet ved hjelp av en polering maskin, så for hjørnene og vanskeligere å nå områder bruke en stålull klut til buff disse områdene manuelt. Skrubb de områdene før du har fjernet rester og oppnådd en enda skinne sammenlignes med resten av marmorgulvet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com