Hva er hensikten med ullpapp Under Takshingel?

August 14

Hva er hensikten med ullpapp Under Takshingel?


Nå en viktig del av taktekking prosessen, ullpapp ble en gang brukt som bare en midlertidig beskyttelse mot elementene og for å holde saft fra forverrede helvetesild. Ullpapp holder vann ute og gir et ekstra lag med beskyttelse når helvetesild gå mangler. Ulike filt vekter er nødvendig avhengig av taktekking materialet som brukes, statlige og lokale koder og takvinkel.

Den Roofing System

Helvetesild er ikke den eneste som gjør et tak. Terrassebord, vanligvis kryssfiner ark, er installert i løpet av takstoler. Underlag brukes deretter over terrassebord. Taktekningen, for eksempel helvetesild eller teglstein, blir så installert. Hvert lag beskytter lag under for å lage en komplett taktekking system.

Historie

Ullpapp har vært brukt i byggebransjen i fem tiår. Sin første bruk var å hindre saft fra stiger fra tre terrassebord og forverrede helvetesild ovenfor. Den har nå et annet formål, og er fortsatt like viktig for taktekking systemet. Det gjør dobbelt plikt i å beskytte terrassebord mot fuktighet før helvetesild er lagt, og også som en vann barriere når det oppstår skader på taket.

typer

De vanligste vekter er nr 15 og nr 30. Joan Crowe, teknisk sjef for National Taktekking Contractors Association of Illinois, forklarer at "Navnet endres fordi dagens 15 lb filt er faktisk lettere enn det pleide å være, fordi av moderne teknologi og produksjon. " Ullpapp er mettet med asfalt for å gjøre det mer værbestandig. Noen artikler er kun belagt med asfalt på de ytre lagene mens andre papirer er mettet hele veien gjennom.

Installasjon

Installasjonen er ganske enkel. Papiret er rullet ut på terrassebord og spikret med festene. Bobvila.com anbefaler å bruke, "low-profile avkortet-head spiker eller tynne metallbokser og taktekking negler." Bokser bør ha en diameter på minst en tomme. Nails bør være fordelt maksimalt 6 inches fra hverandre på alle sømmer og 12 inches overalt ellers. Galvaniserte festeanordninger bør brukes hvis taket er innenfor 3000 fot fra saltvann. Det er også anbefalt for å overlappe hver rad av underlag med minst 19 inches for å sikre riktig dekning og beskyttelse.

ulemper

Det er noen ulemper med å jobbe med asfalt underlag. Varmt vær og direkte sollys vil føre til at asfalten blir glatt og er en potensiell sikkerhetsrisiko. Fuktighet kan skade underlaget. Regn vil ikke alltid ødelegge det, men hvis papiret er spent nok, vil takbelegget ikke lå flatt og papiret må byttes ut. Underlaget ikke puste, så det også feller fuktighet fra taktekking system.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com