Paint Color Ideer for en Master Bed & Bath

August 14

Paint Color Ideer for en Master Bed & Bath


Paint trekker sammen soverommet og tilstøtende bad i en farge-koordinert master suite. Justere farger og intensiteter mellom de to rommene gir en følelse av flyt og kontinuitet. Dette er spesielt viktig hvis master bad er synlig fra soverommet. Ta en kreativ og eksperimentere med ulike nyanser av samme farge, eller vanlige fargene som brukes som aksenter.

Planlegging maling valg

Før du velger maling farger for master soverom og bad, bestemme hva som må bo i rommene. Dette kan være soveromsmøbler du ikke ønsker å male eller dusj flis som er for dyrt å erstatte. Ta fargepekepinner fra de eksisterende funksjoner i rommet. Hvis du har skifer eller stein på badet, trekker maling farger fra naturlige elementer. Du kan finne blå, grå, grønn eller oransje i stein hvis du ser nøye nok.

nøytrale farger

Nøytrale fargepaletter trenger ikke å være kjedelig. De subtile, ofte naturlige farger, kan du endre stilen på rommet ditt gjennom tilbehør uten å måtte male. Taupe, hvit og krem ​​også fungere godt med baderomsinnredning som vasker og badekar. Male trim en lysere farge for ekstra dybde. Et høyt tak malt en svakere mørkere farge enn veggene legger interesse og intimitet til et nøytralt rom.

Serenity og Beroligende

Kjølige farger kan være beroligende og avslappende. Prøv en monokromatisk rom ved å male vegger, trim, tak og møbler i de samme tonene. Bruk forskjellige lakkfarger - venetiansk stukkatur på vegger, blanke emaljen på trim - for å avgrense områder. Lavendel, blek blå eller myk grå skape et fredelig fargepalett. De samme fargene som brukes i master badet generere en ren, spa-lignende følelse.

Toner for Temaer

Velg maling farger basert på en overordnet tema for master suite. Hvis soveromsmøbler har mørkt tre eller jern bla arbeidet, mener en spansk koloni tema. Nyanser av gull, gult og burgunder vil legge drama til en master suite. Røde veggene er høy energi og kan være for mye for en avslappende soverom. Prøv en enkel, rød-lakkert aksent veggen bak sengen og splurge på teatralske røde lakkerte badet vegger og gull eller olje-gnidd bronse maskinvare.

Knyttet sammen, ikke samsvarer

Når hovedsoverom og bad flyter sammen visuelt, synes mellomrommene tilkoblet og større. Prøv å bruke samme maling chip i begge rom, men velger en lys skygge for ett rom og en mørkere tone for den andre. Eller omvendt farger for soverom og bad. Hvis du har grønne vegger og taupe aksenter i soverommet, maling baderomsvegger taupe med grønne aksenter. Bygge bro over to rom med en felles, samlende maling farge. Maling møbler på soverommet sjokolade og bære rik brun finish på badet forfengelighet og speil ramme.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com