Hvordan bruke Bleach til Clean

June 24

Hvordan bruke Bleach til Clean


Enten du bruker en bøtte, en svamp, en sprayflaske eller en gammel fille, rengjøring med blekemiddel er en av de beste måtene å desinfisere hjemmet ditt og fjerne flekker. Bruk blekemiddel, fortynnet i varmt vann, som et kraftig rengjøringsmiddel og bakterie fighter. Bruk den på kjøkkenet og badet eller på gulv og i tøyet. Hvis du ikke liker lukten av vanlig blekemiddel, kjøpe en av de duftende blekemidler, som sitron eller lavendel. Ved hjelp av blekemiddel for å rense er en økonomisk og sunn tilnærming til å holde hjemmet skinnende rene.

Bruksanvisning

Hvordan bruke Bleach til rene overflater

1 Hell 3/4 kopp blekemiddel i en gallon av varmt vann. Iført gummihansker, swish vannet rundt for å blande blekemiddel. Bruk rent vann i en egen bøtte.

2 Dypp en ren klut eller svamp i blekemiddel blandingen. Klem ut overflødig oppløsning. Tørk overflaten. La området sitte i 10 minutter før du skyller den med klart vann og en ren svamp eller klut. La overflaten lufttørke.

3 Rengjør etasjer med en mopp. Dypp moppen i bøtte med kloroppløsning. Mopp gulvet; la den sitte i 10 minutter. Skyll moppen i klart vann og mopp gulvet igjen. La gulvet lufttørke.

4 Fjern flekker. Hell litt av blekemiddel i en sprayflaske. Spray flekken. La den sitte i noen minutter og tørk av med et papirhåndkle. Gjenta om nødvendig.

5 Rengjør toaletter ved å helle 1/2 kopp blekemiddel i toalettskålen. Swish med en toalettbørste og la sitte i 10 minutter. Spyl toalettet.

Hvordan bruke Bleach til Clean Clothes

6 Sjekk etikettene på klærne for å se om de er color. De fleste hvite kan være bleket. Imidlertid vil de fleste farger falme, hvis blekemiddel anvendes.

7 Legg 3/4 kopp blekemiddel til vaskevannet. Hvis vaskemaskinen er ekstra stor, bruker 1 1/4 kopper blekemiddel. La vaskevannet agitere i noen få sekunder for å fordele blekemiddel. Stopp vaskemaskinen og legge klærne.

8 Sett vaskemaskinen for en vanlig eller heavy-duty vaskesyklusen. La klærne går gjennom sykluser.

9 Fjern klærne og sjekke for å se om noen flekker forbli. Vask alle klær som fortsatt har flekker igjen, ved hjelp av mer blekemiddel. Du kan sette resten av klærne i tørketrommelen eller ute til tørk.

Hint

  • Ved bruk av blekemiddel, holde området ventilert.
  • Ikke bland blekemiddel og ammoniakk together.Don't puste i bleke røyk.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com