Er en Radiant eller en keramisk kokeplate bedre?

June 23

Er en Radiant eller en keramisk kokeplate bedre?


En strålende platetopp er en elektrisk ovn som bruker strålevarmeelementer til å generere og dele ut varme til kokekar. En keramisk platetopp er en ovn som har en keramisk glassplatetoppen. Varmeelementene overføre varme gjennom glasset til bunnen av kokekaret. Hvis du foretrekker et moderne utseende kjøkken og hvitevarer som har den nyeste teknologien, kan en keramisk platetopp med strålende varmeelementer være et godt valg.

Radiant

Det er tre typer av varmestråleelementer: coil, halogen og konveksjon. Coil varmeelementer operere på samme måte som utsatte spiral brenner ringer på konvensjonelle elektriske ovner. Den viktigste forskjellen er at spiral varmeelementene er under glass. Halogen varmeelementer bruke halogenpærer og strålende bånd. Ovner med induksjonsvarmeelementer bruke en kombinasjon av strålevarme og utslipp av høyfrekvente elektromagnetisk energi for å varme opp kokekar.

keramisk

Keramiske topper er laget av tykt keramisk glass som er spesielt produsert for platetoppen applikasjoner. Keramisk glass avgir varmen fra varmeelementet til den nedre overflate av kokekaret. Varme overfører ikke omvendt, fra toppen av glasset, og tilbake til varmeelementet på undersiden av glasset. Keramisk glass er også veldig sterk, holdbart og støtsikre, noe som er grunnen til at det tåler tunge vekten av gryter, panner og skillets og deres næringsinnhold.

Fordeler

Radiant varmeelementer gir kokker med muligheter for varmeleveringsmekanismer når de velger en keramisk platetopp, komfyr eller et område. Den skjulte elementer gir platetoppen et utseende som er moderne, elegante og high-tech. Glasset er lett å vedlikeholde, er det ingen brenner plater eller rister å rengjøre, og søl kan tørkes bort med en fuktig klut eller svamp. Mange nyere modeller har også touchpad kontroller slik at hele koketoppen er flat og glatt. Keramisk kokeplate overflater er oftest assosiert med elektriske ovner; Det er imidlertid også keramiske glassplatetopper for gass områder og ovner.

ulemper

Elektriske ovner med strålevarme varmeelementer og keramiske glassflater krever mer oppmerksomhet til matlaging teknikker og kokekar. Elektriske ovner, enten de har glatte topper eller utsatt vanlige brennere, ikke gi deg helt den samme evnen til å modulere varme temperaturer som du kan med en gasskomfyr. Du må også bruke riktig type og størrelse av kokekar, å sørge for at hver pott og panne har en flat bunn for å unngå riper glassflaten. Induksjon komfyrer krever kokekar med magnetisk bunn og sider, for eksempel rustfritt stål, kobber eller emalje-belagt støpejern kokekar. Eiere av alle typer keramiske glassovner bør grundig vurdere sine bruksanvisningen og følg anbefalinger for bruk og vedlikehold.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com