Min Lucky Bamboo er å snu gul i Spots

August 5

Min Lucky Bamboo er å snu gul i Spots


Spider midd, lys, vann eller gjødsel alle kan være kilden til problemer med heldig bambus. Undersøk hver av disse faktorene en etter en for å tyde hva er å få gule flekker på bladene av en heldig bambus.

Vann

En plante som er innfødt til ekvator Vest-Afrika - spesielt Kamerun - den heldige bambus er biologisk rustet til å sette pris på frisk regnvann. Dessverre, ved hjelp av dagens vann fra springen til hydrat lite tre typisk kan forårsake gule flekker vises på bladene på grunn av konsentrasjoner av fluor, salter og klor i byen vannforsyning.

midd

Gule flekker på et blad kan også indikere kolonisering av anleggets primære pest - edderkopp midd. Disse små bugs lever av saft av den heldige bambus, skade busken til den begynner å gul. Heldigvis er det relativt enkelt å bli kvitt planten av midd. "Vasking bladene av kan kontrollere dem," råder University of Arkansas Cooperative Extension Service.

Gjødsel og Lys

Den heldige bambus krever bare moderat, indirekte sollys, så for mye lys kan føre til en gradvis gulfarging av bladene. Dyrkere av anlegget skal også være klar over tilstedeværelsen av salt i enkelte gjødningsmidler, da dette natrium kan skade den heldige bambus - akkurat som det gjør når de er tilstede i vann. Organisk flytende gjødsel passer anlegget godt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com