Hvordan Kitchen Timer fungerer?

July 13

Hvordan Kitchen Timer fungerer?


Kjøkken tidtakere er hendig verktøy som brukes til å måle tiden mens matlaging. En timer er viktig, som noen oppskrifter krever strenge tidsfrister, for at dine spiselige mesterverk brenne eller ikke koker hele veien gjennom. Med kjøpet av et kjøkken tidtaker, kan du har spørsmål om de grunnleggende innstillinger.

Oversikt

Kjøkken Timer metoder variere fra modell til modell. Noen timere er bygget inn i et apparat, såsom en ovn eller en mikrobølgeovn. Enkelte tidtakere har en knott, mens andre har knapper og et display. En kjøkkentimer brukes til å overvåke en rekke matlaging funksjoner. For eksempel, hvis bake en kake, sette deg kaken i ovnen og angi tid for hvor lenge kaken trenger å lage mat. Etter den avsatte tiden går, en støy fra kjøkkenet timeren lar deg vite at kaken er ferdig baking. Hvis ikke for timer, kan kaken brenne eller undercook.

Innstilling

Noen kjøkken tidtakere er elektronisk og noen er selvdrevne. For vind-up-modeller, bare ta tak i timer og skru knappen til det angitte tidspunktet. Tidtakeren begynner nedtellingen, og avgir en ding eller en lyd når den når null. Hvis timeren er digital, kan du skrive inn ønsket tid i minutter og timer, og deretter trykke på startknappen. Etter den angitte tiden utløper, et pip eller annen lyd hørt. Noen digitale timere består pause / play-knappen, bør du må stanse kokeprosessen for et øyeblikk. A-pressen til pause / play-knappen stopper timeren, mens en annen trykker på knappen starter den opp igjen.

Vise

Timers med ringer sjelden har et digitalt display. De, i stedet, viser bestått av tid med den roterende skiven og markeringene på timeren ansiktet. Markeringene kan inkludere 5-minutters merker eller helt minutt merker. Digitale timere vise en klokke eller tidsprogresjon, avhengig av om timeren partiet er i bruk. Når "+" eller "-" knappene trykkes for å legge til eller trekke fra tid til eller fra det angitte tidspunktet henholdsvis viser opptjening av tiden opp i displayet.

Signal

Et lydsignal avgis når tiden går ut og lar brukeren vet at den avsatte tiden er utløpt. Avhengig av modell, kan støyen fortsette inntil en knapp på timeren blir presset til å stoppe det, det kan høres bare én gang, eller om det kan høres en gang og deretter igjen flere minutter senere før deaktivert.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com