Hvordan Grow Blomstrende trær i potter

June 26

Hvordan Grow Blomstrende trær i potter


Gartnere som har lite landskapsrommet, eller som bare ønsker å gran opp en veranda eller uteplass, kan plante blomstrende trær i potter. De kan lyse opp en kjedelig området og legge til privatliv, og mange tiltrekke sommerfugler. Selv blomstrende trær som er tropisk i naturen kan trives i et kaldere miljø når du plante dem i en gryte. Mindre blomstrende trær er bedre egnet for container vekst over høyere seg, som potten begrenser rotvekst. Trær som Plumeria, stjerne magnolia, Smoketree og Camellia er godt egnet for potte vekst på grunn av sin mindre størrelse ved forfall.

Bruksanvisning

1 Plant den blomstrende tre i en passende størrelse beholder vurderer treets modne høyde og bredde og størrelsen på treets rot ball. Velg beholdere med drenering, så høye som de er brede og ca to til tre ganger større enn treets rot ball.

2 Plant blomstring treet i en container best egnet til å tåle områdets værforhold. Dersom forholdene er stadig på vind side, kan du bruke en keramisk gryte, som det er tyngre og mindre sannsynlighet for å falle over enn plast potter.

3 Bruk en godt drenerende potting blanding som er rik på organisk materiale. Hvert næringsstoff treet vil bruke, er inne i pottejord. De fleste arter av trær vil ikke tolerere vokser i konstant våt og tung jord.

4 Ta et blomstrende tre som er outgrowing dets emballasje og re-potten i en større beholder, eller beskjære sine røtter for nyplanting tilbake i originalemballasje. Trim omtrent en tredjedel av den nedre delen av røtter fra treet og plante inn i beholderen med ny potting blanding. Dette bidrar til å holde treet på små side, ifølge Oregon State University.

5 Vann beholderen regelmessig, i henhold til de spesielle arter av treets vannbehov. Container jorden tørker ut raskere enn bakken jord, krever hyppigere vanning.

6 Gjødsle blomstrende treet med en slow-release gjødsel, i henhold til anvisningen på pakken. Velg en gjødsel som er spesifikke for de enkelte treslag du vokser.

7 Plasser potten i opplyste forhold som er å foretrekke for de spesielle treslag. Tenk treets vekst krav, som noen blomstrende trær krever full sol for den maksimale mengden av blomster.

8 Beskytt frostsensitive trær før en kuldeperiode ved å bringe dem innendørs eller plassere dem inn i et beskyttet område som har lyst og er varm. Hvis pottene er for stor til å flytte, gruppearbeid andre beholdere rundt dem for ekstra varme, dekke treet med ferie lys eller dekk med en klut teppe.

9 Prune blomstrende potte trær for å fjerne eventuelle ødelagte eller døde greiner og til å kontrollere sin form eller størrelse. Skjær bort gren rett under den døde delen inn på grønn vekst, der nye grenene vil spire.

Hint

  • Bruk trær som blomstrer på forskjellige tider av året for helårs farge.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com