Slik Dekorer med Modern & tradisjonelle møbler

September 4

Slik Dekorer med Modern & tradisjonelle møbler


De fleste hjem innredning kataloger viser glansede bilder av rommene av boliger som er innredet i en bestemt stil, det være seg tradisjonell eller moderne. I motsetning til det mange tror, ​​kan du kombinere tradisjonell og moderne stil møbler uten å gjøre et rom ser ut som en rotete, clunky rotet. Innlemme disse to dekor stiler lykkes handler om strategi.

Bruksanvisning

1 Velg tre viktigste farger eller nyanser for rommet. Fargene bør alle utfylle eller kontrast hverandre harmonisk. For eksempel, svart, lavendel og rødt alt går godt sammen, noe som gir slående kontrast, mens alle-varme farger som lys brun, oransje og sienna alle utfyller hverandre. Alle møblene for rommet må være i en av disse fargene, uavhengig av om det er tradisjonell eller moderne.

2 Kjøp viktigste møbler i en bestemt stil, enten moderne eller tradisjonell. Uansett hvilken stil du velger for din viktigste møbler betyr at aksent og tilbehør stykker kommer til å være av motsatt stil. For eksempel kan du ha en tradisjonell seng og lenestol med en moderne nattbordet og lamper. Å gjøre denne beslutningen vil bidra til å veilede dine valg som du dekorere rommet.

3 Velg aksent møbler i stilen du bestemt deg i trinn 2. Så lenge disse møblene er ikke for fet eller overveldende og matche den angitte fargevalget, bør du likevel ha en balansert utseende, harmonisk rom. For eksempel vil en slank, minimalistisk aksent stol likevel gå bra med en stor, klassisk skrivebord eller seng. Alternativt en klassisk skåret tre salongbord ville gå bra med en moderne sofa så lenge bordet var ikke nedlatende.

4 Velg dekorative tilbehør i samme stil som du bestemt deg i trinn 2. Disse elementene vil bidra til å gi rommet et ferdig utseende og gir en overgang mellom de viktigste delene av møbler og aksent stykker. Velg lysarmaturer, kaste tepper, lysestaker og vaser i dine utpekte farger og stil. For eksempel kan en stor lysekrone i en bestemt stil er en egnet måte å bidra til å trekke det rom sammen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com