Slik installerer en ny Load Senter eller Breaker Box

September 6

Slik installerer en ny Load Senter eller Breaker Box


Lasten sentrum i et hjem er stedet hvor noen krets i huset kan være slått av. Uten laste sentrum for å fordele kraften til de forskjellige kretser, ville det være nødvendig å slå av all strøm i hele huset for å arbeide på elektrisk prosjekt. Lasten sentrum kalles ofte sikringsskapet eller panel. Noen lokaliteter krever at disse boksene bli installert av lisensierte elektrikere. Hvis du bestemmer deg for å takle det selv, sørg for at du er kjent med alle deler av boksen før du starter installasjonen.

Bruksanvisning

1 Finn strømmåleren og sørge for at strømmen er slått av før du begynner å installere lastesentrum. Sikringsskapet kan installeres før strømmåleren er på plass. Imidlertid er det nødvendig å vite hvor måleren vil bli plassert slik at ledningene fra måleren kan bli satt på plass når lasten sentrum er kablet.

2 Fjern dekselet fra lasten sentrum ved hjelp av en skrutrekker til å trekke ut de skruene som holder frontplaten til boksen. Skyv boksen mellom de to stendere hvor det vil bli plassert. Bunnen av boksen skal være omtrent fire føtter over gulvet. Ved hjelp av skruer og en batteridrevet elektrisk skrutrekker, feste boksen på hver side til studs. Avhengig av plasseringen av den innkommende ledningen fra måleren boksen, skyver de elektriske kablene til enten toppen eller bunnen av boksen gjennom den store porten i midten av kanten av sekstenmeteren.

3 Bruk sideavbitere å skjære bort omtrent en tomme av belegget fra endene av de tre ledningene. De to svarte kabler vil bli festet under tappene over hovedbryter. Bruk en stor størrelse unbrakonøkkelen til å stramme knastene på ledningene. Den hvite ledningen vil være like festet til bakken bar i nærheten av hovedbryter. I noen installasjoner, vil alle tre ledningene være svart. Sørg for å identifisere hvilken ledning er bakken ved å spore det fra måleren boksen før du gjør disse tilkoblingene.

4 Tre ledningene fra de ulike kretsene en av gangen inn i lastesentrum. Hver ledning bør monteres med sin respektive breaker og identifisert på krets listen på døren til boksen før kabling neste krets. 120-volts kretser vil ha tre ledninger som kommer inn i feltet, og de fleste 240-volts kretser vil ha fire ledninger.

5 Fest den sorte ledningen fra en 120-volt krets til en 120-volt breaker ved å trykke på slutten av det inn i hakket under skruen og stramme skruen på ledningen. For 240-volts kretser, vil det være to ledninger for å koble til bryteren. Disse kan være to svarte ledninger, eller en svart og rød ledning. Når ledningene er koblet til brytere, klippet breakers til strøm bussen. Alle de hvite, grønne og blanke ledninger fra hver type krets vil bli satt under skruene på bakken bar og sikret ved å stramme skruene.

6 Sett dekselet på lastsenteret og installere skruene for å feste den. Mark hovedbryter for ikke å bli slått på før alle stikkontakter, brytere og inventar har blitt installert. Hvis meter boksen er på plass, kan strømmen bli slått på måleren når det er ønskelig etter at hovedbryteren er kablet.

Hint

  • Installer aldri en belastning sentrum uten å slå av strømmen på strømmåleren først.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com