Feilsøking en Sears Front-lasting vaskemaskin som ikke vil Skyll

September 5

Din Sears front-lasting vaskemaskin har minst én skylling for å fjerne såpevann og rusk fra klærne. En varm skyllevanntemperaturen vil forlate klærne tørrere enn en kjøligere skyllevanntemperaturen. Imidlertid kan vaskemaskinen er skyllingen ikke alltid fungerer som de skal. Reparere vaskemaskinen selv kan gjøre garantien ugyldig. Men du kan feilsøke Sears front-lasting vaskemaskin hvis garantien er utløpt.

Bruksanvisning

1 Åpne døren på vaskemaskinen, og deretter lukke det tett. Lytt etter skyllingen for å fortsette.

2 Trekk Sears vaskemaskin unna veggen hvis skyll ikke fortsetter. Kontroller at maskinens støpselet er satt helt inn i den elektriske stikkontakten og ikke er koblet til en skjøteledning.

3 Åpne ditt hjem sikringsboksen hvis skyll ikke fortsetter. Bytt ut noen sikringer eller tilbakestille noen tripped effektbrytere. Tilbakeskyll på vaskemaskinen.

4 Kontroller varmt og kaldt vann kraner for å sikre at de er fullt slått på. Undersøk vanninntaksslanger, og rette dem om det er noen knekk eller bøy i slangene. Tilbakeskyll på maskinen.

5 Stopp og koble fra Sears vaskemaskinen hvis skyllingen fortsatt ikke fungerer. Slå av varmt og kaldt vann kraner. Fjern inntaksslangene med en skrutrekker. Fjerne eventuelle rester fra innløpsventilen skjermer med en klut. Koble inntaksslangene. Plugg i maskinen, og nullstille skylling.

Hint

  • Din Sears front-lasting vaskemaskin kan stoppe en syklus hvis du har det koblet til en skjøteledning. Ikke bruk skjøteledning med vaskemaskinen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com