Jeg må bytte ut ledningen for en Oreck XL Vacuum

September 4

Oreck XL er en støvsuger produsert og distribuert av Oreck. Oreck tilbyr en linje av hjemme rengjøringsprodukter og utstyr, som alle har en begrenset livstidsgaranti. Hvis du trenger å bytte ut ledningen av Oreck XL vakuum, er det flere ting du bør vurdere.

Garanti

Den begrensede livstidsgaranti dekker alle reparasjoner til vakuum, med unntak av standard vedlikehold eller uaktsomhet. Standard vedlikehold omfatter utskifting av belte, støvsugerposer og børsten etter behov. Hvis Oreck XL vakuum misbrukes, er garantien ugyldig. Misbruk uaktsomhet inkluderer ikke utfører standard vedlikehold, ved hjelp av vakuum for kommersiell bruk eller skader forårsaket av brukeren, for eksempel et kjæledyr tygge gjennom ledningen.

Ledning

Garantien dekker ledningen på vakuum, hvis det er vedlikeholdt skikkelig. Hvis ledningen sluttet å jobbe og har ingen skader, det er forårsaket av produksjonsfeil eller deler produsert feil. En autorisert Oreck forhandler vil erstatte ledningen uten kostnader.

standard Vedlikehold

For å sikre ledningen fungerer som den skal, oppbevare ledningen på riktig måte. Etter bruk, lå lengden på ledningen på gulvet fra vedlegget på vakuum til pluggen for strømuttaket. Trekk ledningen forsiktig fra begynnelse til slutt for å slippe eventuelle knekk i ledningen. Starter på bunnen av enheten, vikle ledningen rundt ledningen håndtak på vakuum.

Reparere

Hvis garantien er ugyldig på grunn av skade forårsaket av misbruk, et vakuum reparasjon forhandler eller Oreck autorisert forhandler vil reparere ledningen for et gebyr. Gebyrene varierer fra forhandler til forhandler. Hvis vakuumet fortsatt kjører med ledningen skaden, finne arealet på ledningen utsettes og pakk den med elektrisk tape. Sjekk med en autorisert Oreck forhandler før du forsøker å reparere den.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com