Typer av Rain vann Innhøsting

August 4

Typer av Rain vann Innhøsting


Regnvann høsting refererer til ethvert system som samler nedbør eller avrenning og lagrer den for fremtidig bruk. Mens slakte regnvann er oftest brukt til vanning planter eller plener, kan det gjøres drikkes av desinfiserende og filtrering av lagret vann. Regnvann høsting er populært i områder med vanning forbud, siden det tillater huseiere å holde plantene i live uten å bruke kommunale vannforsyninger. Omfanget og kompleksiteten av regnvann høsting operasjoner varierer mye.

regn~~POS=TRUNC Barrels

En regn fat er en enkel, rimelig metode for oppsamling av regnvann. Det er en enkel fat eller trommel plassert for å fange vannet avrenning fra taket av en bygning, vanligvis ved å plassere den under en takrenne downspout eller regn kanal. Det kan være en enkel stål eller tre trommel, eller det kan være en spesialbygd regnfanger med filterduker og en innebygget tappekran. Vannet fra regn fat blir vanligvis brukt for å fylle vannkanner eller bøtter, selv om det er forholdsvis vanlig å legge til tapper i bunnen av sylinderen, slik at en vekkende slange kan festes.

Lagertanker

For områder som får mye regn, eller for bygninger med eksepsjonelt store regn samle overføringene, kan større lagringstanker være nødvendig å dra nytte av all avrenning. Hvis en stor lagertank er til stede, vil de vanligvis fylles ved hjelp av spesialbygde takrenne systemer med én downspout å hindre sløse avrenning. Mens noen lagertanker kan være tyngdekraft-matet, særlig hvis de kan plasseres på et øvre historie av en bygning, de er avhengige av en elektrisk pumpe for å utnytte vann de fanger.

In-Ground Storage

Underjordiske lagertanker er populært i områder der flertallet av årets regn kommer i en enkelt sesong. En underjordisk tank er isolert og har en ekstremt lav sats av fordampning. De har også den fordel i forhold til overflaten lagertanker som vannet i en underjordisk tank ikke vil fryse når det er begravet under frost linje. Underjordiske beholdere må være koblet til en elektrisk pumpe siden en tyngdekraft feed er ikke et levedyktig alternativ i de fleste tilfeller. På grunn av deres lagringskapasitet og helårig brukervennlighet, de er et populært valg for drikkevannssystemer.

retention Dammer

En storstilt versjon av regnvann høsting bruker grøfter for å kanalisere avrenning fra et stort område i en oppbevarings dam. Denne type av dammen er vanligvis slam bunn, men kan være foret med betong i noen tilfeller. Den mest vanlige bruken av et regn-matet oppbevaring dam er vanning husdyr, men vannet kan også bli pumpet ut i vann plener, avlinger, eller andre planter. Pond høsting er bare levedyktig i områder med mye nedbør og jord som er rik på leire, siden sandbunn suge opp vann for raskt å tillate mye avrenning.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com