Akryl badekar Informasjon

June 16

Når du velger et badekar, er det mange typer, stiler, former og størrelser å velge mellom. Akryl badekar er blant de mest populære typer badekar for flere grunner.

Grunnleggende informasjon

Akkurat som navnet tilsier, er en akryl badekar et badekar som enten har blitt behandlet med en akryl finish eller et badekar laget av akryl plater og glassfiber.

Fordeler

Disse typer badekar er ripebestandig og enkel å rengjøre, og er i stand til å beholde sin skinnende glans i mange år. De er også lette og i stand til å holde varmen bedre og lengre enn noen andre typer.

ulemper

På grunn av sin skinnende overflate, er det viktig å unngå vanlige rengjøringsprodukter som inneholder harde slipemidler og acetat. Ellers kan akryl badekar gul og skrell og kan være kostbart å refinish eller erstatte.

kostnader

Prisen på en akryl badekar varierer avhengig av størrelse, type og stil. Grunnleggende akryl badekar vanligvis koster mellom $ 300 og $ 400, mens high-end, kan store boblebad-stil badekar koste så mye som $ 5000 eller mer.

Utforske mulighetene

Før de bestemmer seg på alle typer nye badekar eller badekar reparasjons, er det viktig å snakke med en kvalifisert entreprenør, som vil være i stand til å tilby konkrete råd og anbefalinger basert på størrelsen på badet, budsjett og andre faktorer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com