Hvordan bruke Rocks i dreneringsgrøfter

August 29

Hvordan bruke Rocks i dreneringsgrøfter


Lining dreneringsgrøfter med stein skaper et dreneringssystem som kalles franske avløp. Steinene blir brukt til å tillate større tegning av vann fra kilden område hvor vannet ble pooling. Vannet vil strømme inn i fjellet i stedet for å bli absorbert inn i den omgivende jord. Du kan enkelt installere en fransk avløp grøft i et flomutsatte område, for eksempel nivået bakken rundt fundamenter av hus eller i nærheten renne tuter der vannbassenger når bakken er mettet. Lining grøfta med steiner vil bli billigere enn å betale for reparasjoner når eiendommen oversvømmelser.

Bruksanvisning

1 Grav din grøft fra opprinnelsen punktet for vann helt til det området du ønsker at vannet skal renne inn etter en nedfart. Nedgangen bør gå ned 1/4-tommers brattere per foten av avløpsrøret. Ideelt sett bør vannet etterhvert renne inn i en kloakk.

2 Sjekk dybden av grøfta for å sikre at den kan romme drenering materialer. Tilsett 4 inches for steinene til diameteren på drenering rør og sørge for at grøfta er i alle fall det dypt. Avløpet bør være minst 1-fots dyp på et minimum.

3. Juster bredden av grøften slik at det gir mulighet for bredden av nedløpsrøret pluss 2 inches for bergarter. Du kan bruke et rør i grøft som en guide når graving, slik at du kan overvåke utviklingen.

4 Spre steinene i bunnen av grøften i en 2-tommers tykt lag. Steinene bør dekke hele bunnen, men ikke sidene av grøften.

5 Legg de tilkoblede deler av avløpsrør på toppen av fjellet, slik at de kjøre hele lengden av grøften. Pass på at koblingene er tette, fordi du må demontere grøfta for å få tilgang til dem igjen.

6 Hell flere steiner rundt og på toppen av rørene. Steinene på toppen av rørene skal legges på i en 2-tommers lag.

7 Dekk steinene og fylle grøften med jord du fjernet når grave grøften. Ingen av steinene skal være synlig når jorda er på plass.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com