Hvordan lage et håp Chest

August 28

Hvordan lage et håp Chest. Tradisjoner har endret seg over tid, men noen gode ideer har forblitt den samme. For mange år siden en tradisjon for ugifte kvinner å forberede seg til ekteskapet var å holde sine ting i en egen boks. De fylte boksen med elementer som vil være praktisk og lagret med håp for ekteskapet. Det er hvordan tradisjonen med håp boksen ble opprettet. Du kan lage en av din egen.

Bruksanvisning

1 Gjør din boks av håp. Det første du må bestemme er hva slags materiale boksen vil bli tatt ut av. Det mest vanlige er sedertre, fordi det er ikke bare holdbart, men det er deilig aromatisk. Den behagelig duft er en naturlig møll frastøtende, og det holder noen andre skumle crawlers bort som edderkopper. Cherry, er valnøtt og furu også brukt og ofte foret med sedertre for å beskytte elementene.

2 Design ditt håp brystet som passer akkurat din smak. Den gjennomsnittlige størrelsen for en kiste er ca 3 til 5 fot lang, 2-fot bred og rundt 2-fot dyp. Legg til en touch av klasse med elegant bla arbeid eller intrikate hånd skåret detalj til enhver brystet. Eller, bare holde det ren og enkel med svært lite markeringer og plassere en dristig lås på forsiden bare utseendemessig.

3 Hand ditt håp brystet ned til barnet ditt. Enten det er en gutt eller en jente det spiller ingen rolle, fordi det vil bli elsket av sin familie. Fyll brystet med sine babybildene, baby bok, scrapbook, pyntegjenstander, familiebilder, det slektstre, julepynt, skolearbeid og utmerkelser.

4 Gi den til dine søte seksten på bursdagen sin med en stor bue. Fyll den opp med sine sparegris fra barndom full av penger. Hvis de planlegger å gå på college start fylle den opp med alle tingene han / hun trenger for deres dorm om de vil være borte. Dette kan være elementer som tepper, toalettsaker, et fotoalbum av familien, notatbøker, highlighters, en god lesing bok, en fullført adressebok og en personlig brev ønsker dem lykke til.

5 Lagre den for barnebarnet ditt. Male et bilde og signere det, skrive et dikt eller strikke et skjerf. Sorter gjennom loftet og kjelleren og fylle håp brystet med disse antikviteter du har vært redde. Sett seng og bord sengetøy, porselen, gryter og panner, verktøy, støpejern, ekte sølv og et lommeur i brystet.

6 Oppbevar håp brystet. I mellomtiden vil du sannsynligvis trenger et sted å sette den mens du fyller den opp. Håper kister er som et møbel slik at de kan gå hvor som helst i huset. Mesteparten av tiden det er plassert ved enden av sengen med en pute på det til også å tjene som et sete, men den kan plasseres i en hvilken som helst rom.

7 Bruk den som lagring eller for personlige eiendeler. Sett sesongens klær elementer i håp brystet for å få plass i skapet. Gjemme bort dine mest sexy undertøy og private kjærlighetsbrev. Linje små gaveesker med satiny materiale for å lagre spesielle smykker. Hold dokumenter trygt. Lag en kiste for deg selv eller noen andre, alle trenger et lite håp.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com