Hvordan Design en gutt Safari soverom

September 19

Hvordan Design en gutt Safari soverom


Oppmuntre barnet til å sette ut på eventyr i sitt eget soverom. En safari-inspirerte soverommet fungerer godt for gutter i alle aldre. Planlegging av safari design før du begynner på soverommet make sikrer at alle elementene vil fungere godt sammen. Detaljene i utformingen skaper safari følelse på soverommet, så ikke slurve. Et soverom fullt av jungel-inspirert interiør skaper spenning og inspirerer barnets fantasi.

Bruksanvisning

1 Mål guttens soverom. Dette gir deg en idé om hvor mye plass som er tilgjengelig. Tegn en proporsjonal skisse av rommet basert på målinger, herunder dører og vinduer.

2 Skisser oppsettet for møbler i rommet. Plasser møblene slik at den ikke dekker eventuelle varme vents eller blokkere veien for dører.

3 Identifisere en fargepalett for safari rom dekor. Ulike nyanser av brunt, grønt og gult er typiske safari farger, men du kan legge til hvilken som helst farge du ønsker.

4 Male veggene basert på safari fargepalett. En lysere farge er best å unngå å gjøre rommet føles grotten-aktig.

5 Kjøpe møbler til rommet. Tremøbler med et tropisk preg er ideell. Bambus og rotting møbler fungerer også godt. Hvis du bruker eksisterende møbler, male det til å passe rommet fargevalget. Sjablong jungeldyr, tropiske blader, safari hatter og kikkert på møbler for å tie i temaet.

6 Kjøp en safari sengetøy sett. Et dyr print eller jungel-tema sett fungerer også for en gutts soverom tema. Et annet alternativ er å bruke en solid sengetøy sett som utfyller rommets fargepalett.

7 Kle opp sengen med utstoppede dyr fra jungelen. Legg noen jungelinspirert puter til sengen. Heng et myggnett over sengen.

8 Hang safari hatter hengt på kroker, kikkert, kunstige palmeblader og innrammede jungel bilder. Stencil dyr fotavtrykk mønstre rundt i rommet eller bruke jungel dyr vegg klistremerker.

Hint

  • Angi budsjett for safari soverommet før du begynner. Det er lett å gå over på de aksenter for et barns soverom, så å ha et budsjett vil holde deg i sjakk.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com