Hvordan å dekorere med Crate & Barrel møbler

February 27

Crate & Barrel tilbyr møbler sett for din stue, spisestue, kjøkken, soverom, kontor eller uteplass. Enten du dekorere med bare et par stykker av Crate & Barrel møbler eller du har kjøpt et helt rom sett, kan det være vanskelig å gjøre hjemmet ditt ser så fancy og satt sammen som Crate & Barrel reklame. Heldigvis, med riktig plassering, nye møbler kan gjøre hjemmet ditt ser større, organisert og komfortabel.

Bruksanvisning

1 Husk at ditt hjem er ikke et utstillingslokale gulvmodell. Når du ser et sett med møbler i butikken, kan du være under falskt inntrykk av at din nye møbler vil se ut akkurat slik det ser ut i et utstillingslokale. Mens Crate & Barrel møbler kan forbedre utseendet av ditt hjem, må du huske å ha realistiske forventninger når du plasserer møbler og forstå at ikke alt vil se akkurat det samme.

2 Paint rommet en lys farge som utfyller men det samsvarer helt med skyggen av Crate & Barrel møbler. En lys farge øker synlig plass i rommet og gjør ditt hjem føle og se større ut. Styr klar av hvitt og nyanser av beige, og i stedet velger en lys grønn, en støvete blå eller en rød møbelet ditt et moderne og elegant utseende.

3 Plasser de største bitene av møbler i rommet ditt først. En seng, sofa eller spisebord tar opp mer plass enn en night stand eller slutt-tabellen, så arrangerer de største bitene i midten av rommet. Sikre at plassering av møbler ikke blokkerer flyten av trafikk. Hvis rommet er lite, er det for eksempel greit å presse en sofa mot veggen eller en seng sidelengs i et soverom.

4 Organisere mindre biter av møbler rundt de større. Føler ikke at hver del av Crate & Barrel møbler må være fra samme katalogside. Du kan finne, for eksempel at et nattbord er den perfekte avslutning tabellen for å gå med den nye sofaen. Kanskje en patio stol ser flott ut på kontoret. Ordne mindre biter av møbler rundt større stykke så øynene til de besøkende naturlig migrere fra den største til minste stykker.

5 Plasser speil i hele ditt hjem for å øke mengden av visuell plass. Spesielt hvis du dekorere en liten leilighet eller et enkeltrom, kan en vegg speil forbedre måten dine gjester føler seg og hvordan de ser på møblene. En større plass en tendens til å være mer komfortabel og hjemmekoselig.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com