Hvordan å bli med inn et flatt tak

February 28

Hvordan å bli med inn et flatt tak


En flatt tak er forskjellig fra en standard skrånende, shingled tak. Det flate taket er beskyttet av tjære papir som er lagt ut fra valsene, og deretter dekket med et lag av tjære og noen ganger grus eller sand. Strimlene mellom lagene er forseglet eller sammenføyd. Den brukes til å delta taket metoden er den samme som brukes for patching denne stilen av taket. En profesjonell er ikke nødvendig for dette. Bli med flatt tak kan være gjør-det-selv-jobb.

Bruksanvisning

1 Sweep alt rusk fra taket. Sammenføyning prosessen trenger en ren overflate for å sikre riktig binding av lim.

2 Inspiser taket for noen områder som kan resultere i samlet vann. Dette er en god ting å gjøre som du rengjøre taket. Hvis du kommer over noen lavtliggende områder som kan resultere i vann pooling, lå noen løse Takshingel i dette området. Lå nok helvetesild å slå en dip selv med resten av det flate taket.

3 Sikre sømmene av tjærepapp. Sett taktekking negler hver noen inches langs linjen av to tilstøtende strimler av tjærepapp.

4 Bruk en sparkel å spre et tynt lag med tjære over taket, med fokus på skjøtene mellom tjære papir strimler. Sjiktet bør være like tykk nok til å dekke alle negler og sømmen i seg selv. Bruk hansker når du bruker tjære.

5 Dekk tjære papir sømmer og tjære med et lag av tjære papir. Denne stripen av tjære papir bør være omtrent en fot bred og dekker lengden på hver søm. Den skal dekke alle taktekking negler. Trykk papiret på plass med sparkel. Pass på at det ikke er noen bobler.

6. Påfør en 1/4-tommers lag av tjære over hele taket.

7. La tjære å sitte i minst et par timer, og deretter dekke hele taket i sand eller grus. Dette er ikke obligatorisk, men det vil gjøre taket vare lenger. Det tar aldri tørke helt. Det vil fortsatt være klebrig. Kaldt og varmt vær vil også påvirke hvordan klebrig eller "tørr" tjære er. Varmere vær vil gjøre det mer klissete i utseende og følelse. Kaldt vær vil størkne tjære mer.

Hint

  • Bruk alltid vernehansker og sko og klær når du arbeider med tjære. Hot tjære vil brenne huden. Unngå også taktekking på varme dager eller ta mange pauser og drikke mye vann hvis du trenger å arbeide på en varm dag. Tjære vil øke temperaturen til området i nærheten av taket. Varme strøk kan være en fare.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com