Retninger for en Euroflex Monster Rens Machine Steam Cleaner

April 18

Holde et hus rent og bakteriefritt er en konstant utfordring, spesielt hvis du prøver å gå "grønn". En Euroflex Monster Steam Cleaner lar deg gjøre akkurat det ved å rense med ren damp kraft til å sprenge bort smuss og skitt mens naturlig desinfisering. Legg Clean Blast formel for å holde overflater bakterie gratis for inntil syv dager.

Sette opp maskinen

Trykk og drei påfyllingslokket på toppen av maskinen for å åpne. Hetten har en sikkerhetsfunksjon bygget inn i den som ikke vil tillate det å bli åpnet mens anlegget er trykksatt. Men ikke prøv å åpne den når enheten er varmt eller plugget i.

Monster Steam Cleaner kommer med et målebeger. Fyll den til 10 unse mark og hell inn i enheten. På samme måte løsner den rene Blast tanken fra bunnen av enheten. Enheten er kun laget for å brukes med Clean Rengjøring med formel; avstå fra å bruke andre rengjøringsmidler eller desinfeksjonsmidler i enheten.
Alt som er igjen å gjøre er å velge rengjøring dyse for riktig program. Monster Cleaner har en rekke tilbehør som kan rengjøre gulv, tellere, fliser, fugemasse og vinduer. Den mest allsidige verktøyet er sprøytedysen.

Bare plugge enheten inn etter at den er fylt med vann og alle deler tilkoblet. Når plugget i, enheten vil være klar til bruk i tre til fire minutter.

Rengjøring og desinfeksjon

For å rengjøre, holder enheten flere inches fra overflaten som skal rengjøres, og trykk på avtrekkeren for å frigjøre den trykksatte damp. Flytt enheten sakte over elementet som skal rengjøres.

For å desinfisere, holder enheten ikke mer enn en tomme vekk fra flaten som skal rengjøres.

Clean Blast kan legges når som helst ved å skyve den grønne Blast spaken på håndtaket på Monster Rengjøring enhet. Maskinen vil blande riktig mengde Clean Blast konsentrat som den avgir damp.

begrensninger

Monster Steam renere kan rense nesten alle overflater. Imidlertid bør det utvises forsiktighet ved rengjøring laminat overflater. Den høye varmen kan skade materialet, slik at den blir myk og mister sin form. Derfor ikke la enheten bli på ett sted for lenge; flytt enheten raskt over overflaten gjør flere omganger i stedet for en treg pass.

Gulv med en finish eller beiset trevirke kan bli strippet med enheten. Følg samme teknikk for laminatgulv når du arbeider med disse flatene. Testing på et lite synlig område vil begrense bivirkninger.

I tillegg bør vinduspusser vedlegget ikke brukes på kalde vinduer som det kan sprekke vinduet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com