Kort Soverom Vindusbehandling

April 9

Kort Soverom Vindusbehandling


Kort soveromsvinduet behandlinger må bruke dekorasjon stiler som gjør vinduet vises større. Lys dekorasjoner, subtile stiler og lyse farger kan alle utfylle en kort soveromsvinduet. Du kan også henge dekorasjoner noen få inches over toppen av vinduskarmen for å bidra til å skape en langstrakt utseende. Tunge eller intrikate vindu behandlinger vil virke for imponerende og gjør kort vindu virke enda mindre.

Gardinvindusbehandling

Gardiner er klassiske kort soveromsvinduet behandlinger som ser attraktive og skape ekstra privatliv. Heng vanlig hvit lin gardiner på en eik gardin stang for en enkel stil. For et feminint preg, bruker korte, gjennomsiktige rosa gardiner med en liten krusning på bunnen og toppen hems; henge gardinene fra en hvit gardin stang med blomsterformede finials.

Bruk et par lett plissert, tab-top, limegrønn bomull gardiner med subtile blå kontroller for å lage en kort soveromsvinduet behandling med en uformell stil. Hang pastell regnbue-stripete bomull gardiner fra en tynn, gul gardin stang for et ungdommelig preg. Sikre et par krem ​​blondegardiner med scalloped bunn falder fra en slank, gull gardin stang for en fancy stil.

Valance Vindusbehandling

Korte soverom vindu behandlinger som bruker bare en Valance skape en elegant og rent utseende. Selv valances ikke gir ekstra privatliv, de er attraktive dekorasjoner godt egnet for korte vinduer. Hang en svart gardin stang et par inches over toppen av den korte soveromsvinduet. Drapere tre til fem fargerike lommetørklær over stang med to poeng ned. Fest stoffet med pinner skjult i foldene å lage en serie med henger trekant figurer over Valance vindu behandling.

Bruk en sølv gardin stang som basis for en fancy kort soveromsvinduet behandling. Stangen bør starte med en liten, lilla, silkebånd sløyfe på venstre ende. Det bør være en swag bånd til midten av stangen, en stor bue i midten, en swag av bånd til høyre enden og en liten sløyfe på høyre side. De små buer bør ha lange ender som henger ned på hver side av vinduskarmen.

Blandet Window Treatment

Så lenge dekorasjonen ikke overvelde av vinduet, kan du bruke både en Valance og gardiner for å skape et attraktivt kort soveromsvinduet behandling. Fest en tynn, rektangulær, rav-og-baby-blå prikkete, tekstilkledd Valance over vinduet. Hang rav-trimmet, babyblå gardiner på hver ende av Valance for en lunefull stil.

Heng rene hvite gardiner fra sølvmetallringer på hver side av et hvitt metall gardin stang. Drapere tynn, aqua blå, rayon stoff i flere swags gjennom gardin ringer og over gardin stang. La endene av duken henger ned noen få inches på hver side av den korte soverommet vindusrammen. Trim hengende ender av stoff med sølv silkebånd for et moderne vindu behandling.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com