Western Hjemmeinnredning

May 11

Western Hjemmeinnredning


Western interiøret i hjemmet er en tilpasningsdyktig rekke ideer som kan være billig, men likevel behagelig for alle som bor i huset. Barna kan ha en Bunkhouse tema for sitt soverom, kan den se ut som en Wild West saloon, og bakgården kunne ha en chuck vogn-stil grill. Ditt hjem kan kjøre gamut fra hatter og hestesko til semsket sofaer med beaded trim, slik at du valgfrihet for stil, utgifter og materialer.

Historie

Ranch hus av 1850-tallet og senere ble bygget primært for ly mot vær og vind, med store peiser og små rom for effektiv oppvarming. Ettersom flere folk flyttet vestover, møbler brakt av dekket vogner, for eksempel en bestefar klokke, orkan lamper, eller en servant med et håndkle bar og porselen servant, bidratt litt mer komfort. Men de fleste møblene var praktisk, og overføres fra generasjon til generasjon, som ranch land selv.

Geografi

Opprinnelig vestlige interiøret ble ikke funnet før du krysset minst Mississippi-elven og i de fleste tilfeller, er Red River eller Colorado. Utvalget cowboys syklet var det samme landet ranch hus og bunkhouses ble plassert på, og vanligvis hjemmene var få og langt mellom. For de nærmeste naboene til å være en dags kjøring unna med hest eller vogn var ikke uvanlig; heve storfe kreves mye av land og godt vann.

Egenskaper

Mange elementer i den vestlige hjemmet ble laget for hånd og fra uansett materialer kan bli reddet eller tatt fra omgivelsene. Trær og sagbruk kan både være mange miles unna, så noen huseiere brukt Adobe, en type leire leire, for å gjøre stein til veggene og for innebygde dype vindu seter og håndformet peis. Klut for klær og gardiner var knappe, og gjenbrukt mange ganger før endelig blir brukt til å sette quilteblokker.

Identifikasjon

Naturens farger ble ofte brukt, som leire rød, himmel blå og turkis maling dekorerte kister og skap. Naturlig tre, noen ganger med bark igjen på, kan gjøres om til møbler rammer eller takbjelker. "Bat wing" dører som svinger er brukt, spesielt mellom kjøkken og hiet. Noen ganger storfe merkevarer er brent inn i trepanel, er gardinene laget av lyse bandanna materiale, og stoler og puter er dekket med kuskinn. Saler og indiske tepper fullføre bildet.

typer

Flere typer vestlig innredning er utbredt. Sørvestre innredning har pusset vegger, murstein eller fliser gulv og fargerikt malte møbler; kanskje med en vegg nisje og en helgen statue i den. Ranch huset innredning streker bærebjelkene i den havbeite industrien --- hest og storfe, med sadel tepper, hodelag, og merkevarebygging strykejern hang på veggene. Eller den valgte innredning kan helle mer mot en jakthytte utseende, med buffalo kapper og montert antilope hoder som vises.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com