Gjør-det-selv: Vertikale persienner

March 6

Den gjør-det-selv installasjon av vertikale persienner er en enkel prosess som de fleste huseiere kan fullføre på en dag. Vertikale persienner åpnes og lukkes ved hjelp av en trekksnor, og de også rotere slik vanlige persienner gjør. I motsetning til vanlige persienner, lamellgardiner henge ned i stedet for horisontalt over gjengene. Installere blinds selv innebærer monteringsbrakettene og de enkelte blinde og krever bare grunnleggende verktøy.

Bruksanvisning

1 Mål lengden på de loddrette persienner, inkludert hodet jernbane, med et målebånd. Hold enden av målebåndet på det punktet der du vil i slutten av persiennene for å treffe på veggen, og deretter trekke målebåndet opp til du kommer til lengden på persienner. Dette stedet må være plassert over vinduskarmen. Markere stedet med en blyant.

2 Hold hodet skinnen mot mark du har gjort på toppen av vinduet. Sentrer hodet skinnen over vinduet. Mål 4 inches i fra begge sider av hodet jernbane, som markerer både flekker med en blyant.

3 Hold den første festebrakett mot det første merket man gjort 4 inches inn fra enden av toppskinnen. Fest en 1/4-tommers hex hodet boret til en elektrisk drill og bruke den til å installere skruene gjennom hullene i festebraketten. Gjenta med den andre braketten på den andre siden.

4 Fest hodet skinnen inn monteringsbrakettene. Trekk i trekksnoren inntil klips som holder den vertikale persienner er 3 inches fra hverandre. Trekk den roterende kjeden eller slå den roterende pinne til åpningene på endene av plast klipp møte deg.

5 Skyv toppen av hver vertikale blind i en plast klippet til det klipp på plass. Trekk i ledningen for å flytte den vertikale persienner på tvers av vinduet eller til siden. Trekk den roterende kjeden eller slå den roterende pinne til å rotere blinds.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com