Soverom Organisasjon Ideer

April 25

Soverom Organisasjon Ideer


Å ha rot på soverommet er ikke bare upraktisk; det kan ta fra deg din fred i sinnet. Soverommet er stedet hvor du koble av fra en travel hverdag, og det bør være et fredelig sted. Får soverommet ryddet opp og organisert kan bidra til å slappe av og gjenopprette balansen.

Declutter soverommet

Hvis du har falt for fristelsen til å lagre ting på soverommet som ikke hører hjemme der, som for eksempel datamaskinen, støvsuger, treningsutstyr, papirer, magasiner og retter, flytte disse elementene til der de egentlig hører hjemme. Du må kanskje declutter en annen del av huset for å finne plass til dem, men det vil være vel verdt innsatsen. Bring i en papirkurv med en liner, slik at du kan kaste bort noe som ikke kan berges. Også holde en kurv hendig for skitne klær. Du trenger ikke å takle denne jobben på en gang. I stedet, ta 15 minutter til en time hver dag for å gjøre litt for å rydde opp og re-organisering.
Deretter gå gjennom skapet og bestemme hva du har råd til å bli kvitt. Hvis du ikke har slitt den skjorta, genser eller par sko i år, sjansene er du ikke vil gå glipp av det hvis du selger det, resirkulere den, eller gi den bort. Ikke bekymre deg om hvor mye varen koster deg. Hvis du aldri kommer til å bruke det igjen, du er ikke spare noe ved å holde den.

Soverom Arrangørene

Det er mange arrangører du kan kjøpe, både på nettet og i butikkene. Men før du kjøper disse arrangørene, må du finne ut om du har nok plass til å installere dem. Bruk et målebånd for å finne ut den eksakte dimensjoner av tomrommene i soverommet og garderobeskap. Også måle innsiden av skuffer i kommoden og nattbordet.

Lagre gjenstander du bruker ofte innen rekkevidde på en øverste skuffen, på gulvet av skapet eller hengende på midten av skapet bar. Legg ekstra hyller til øverste hylle inni skap til å lagre ting du bruker sjelden. Også vurdere å legge en hengende arrangør med lommer til å lagre ting som sko, hansker og strømpebukse. Det er også tre og metall arrangører som bruker vertikal plass for oppbevaring av sko. Plasser krokene på sidene av skapet til å henge belter, slips og skjerf. Vurder også få bruskleshengere henger klær som du bærer sjelden. Disse er ofte mer praktisk enn å bruke bokser eller binger for lagring av ut-av-sesongen klær. Hvis du deler soverom med noen andre, dele både kommode og skap i to. Plasser lange klær på den ene siden av skapet og korte klærne på den andre slik at du får plass til et vaskeri kurv, en sko arrangør eller en kommode. Bruk en trekiste til å lagre ull elementer som gensere og tepper. Hvis du trenger mer plass til å lagre dine eiendeler, og du kan ikke kvitte seg med noe annet, kan det være verdt å kjøpe en større kommode eller installere en garderobe på soverommet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com