Hvordan lage en Glass Sandwich Solar Panel

May 25

Hvordan lage en Glass Sandwich Solar Panel


Konvensjonelle solcellepaneler har mange lag av svært tynn, raffinert silikon arrangert med små luftrom mellom dem, og klemt mellom to glassplater. Mens kraftig, ville disse panelene være svært kostbart og tidkrevende å lage hjemme. Men det betyr ikke at du ikke kan lage ditt eget glass smørbrød solcellepanel. Du trenger bare å tenke kreativt og bruke mer tilgjengelige materialer.

Bruksanvisning

1 Klipp et stykke kobber blinkende ca 18 inches bredt med 30 inches lang. Forvarm ovnen til 450 grader og legg arket inne på midten rack. La kobber bake i en time; det skulle vise helt svart.

2 Fjern kobber ark fra ovnen med grytekluter. Plasser den på toppen av ovnen avkjøles i ca 30 til 45 minutter. Den svarte belegget vil flasse og pop off som kobber krymper, avslører oksidert kobber under. Ikke prøv å skrubbe av de resterende svart belegg eller du vil skade kobber.

3 Skjær en andre stykke kobber, forlater det skinnende. Legg dine to vindusrutene på et flatt underlag. Klem en krone-størrelse prikk av silikon caulk på hvert hjørne av bakt kobber. Sentrer det på en av dine glasspaneler og trykk hjørnene ned. Det bør være omtrent 1/16 tomme plass mellom kobber og glasset. Gjenta med bakt kobber på det andre panelet. La caulk kur i 24 timer.

4 Outline den blanke kobber på sidene og bunnen med en svært tynn perle av silikon caulk; la oversiden uten caulk. Plasser bakt kobber panel på toppen, fôr opp kantene nøyaktig. Trykk den øverste glasspanelet forsiktig ned, forsegling de to panelene sammen på tre sider. Det skal være ca 1/8 til 3/8 tomme av plass mellom de to kobberplater når du ser ned på dem fra den åpne toppen. Tette rommet mellom tre av kantene av glassrutene med en annen perle av silikon fugemasse, igjen forlater toppen kant åpen. La det tørke i 24 timer.

5 Fest en alligator klipp ledningen til midten av hver kobber panel gjennom den åpne øvre kant. Skyv en side av hvert klipp mellom glasset og kobber; den andre siden av hver klemme bør være i rommet mellom kobberplater. Prop glassene mot en solid vegg i et solrikt område. Løs opp om en kopp salt i en liter varmt vann. Hell blandingen inn i rommet mellom kobberplater. Fest de løse alligator klipp til en mikro-amperemeter for å måle hvor mye strøm panelet produserer.

Hint

  • Drive en liten solenergi generator i en del av ditt hjem ved å erstatte et vindu med en av disse panelene. Bor et lite hull på toppen av panelet, slik at du kan fylle den med saltvann. Ekstra hull på sidene gir mulighet for ledningene.
  • Lodde belagt kobbertråd til panelene for en praktisk solcellepanel. Dette tillater deg å gjøre ledningene så lenge som nødvendig. Bare stripe endene til å feste dem til en liten generator eller elektrisk objekt.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com