Hvordan fikse en Freon Leak

April 15

Hvordan fikse en Freon Leak


Freon er kjemisk middel som brukes av komprimert luft spoler i eldre modell air condition enheter. Nyere modeller har forlatt bruken av freon på grunn av påståtte skadelige miljøeffekter knyttet til kjemisk. En freon lekkasje kan være en kostbar løsning, avhengig av størrelsen på lekkasje og skade på luftkompressoren. Det er ikke uvanlig, men for mindre lekkasjer på nett over tid som selene i enheten begynner å svikte. Sjekk-ups for Freon lekkasjer i luftkompressoren av enheten bør være rutine å hindre ytterligere skade.

Bruksanvisning

1 Avinstaller klimaanlegg eller AC, enhet fra vinduet-eller hvor du har det løst. Finn en solid og robust overflate for å plassere din AC-enhet. Unngå å sette den på bakken, hvis utenfor.

2 Fjern skruene langs den ytre huset til AC enheten med skrutrekker. Ta av husets deksel og sette den trygt til side.

3 Spray innsiden av AC-enhet med en hageslange for å fjerne eventuelle rester som kan ha samlet i avløpet skuffen ved ventilasjons spoler. Bruk en spray munnstykket for å muliggjøre økt vanntrykk.

4 Finn luftkompressor på strømenheten ved å forsiktig fjerne luftfiltrene inne.

5 Skann området rundt luftkompressor for tegn på en Freon lekkasje. Når du har identifisert problemområdet, nøye bruke din fugemasse produktet. Les produktanvisningene grundig før påføring av fugemasse.

6 Sett alle luftfiltre og skru husets deksel tilbake på AC-enhet.

7 Installer AC enheten igjen og fest den på plass.

Hint

  • Rådfør deg med en HVAC (oppvarming, ventilasjon og air condition) eksperten om størrelsen på lekkasjen før du prøver å fikse det på egen hånd.
  • Begrense eksponering for freon som røyk kan være skadelig ved innånding.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com