Chips og Riper i granitt benkeplater

March 24

Chips og Riper i granitt benkeplater


Granitt, et populært materiale for kjøkken countertops, kan utvikle chips og riper over tid. De fleste skader innebærer overdreven innflytelse, misbruk eller alvorlig settling. Likevel, kan du reparere de fleste chips og riper i benken.

tetting

Ved tetting benken regelmessig med en stein sealer, kan du unngå riper. Kjøp sealer på en jernvarehandel og bruke, og følger instruksjonene.

midlertidige Fixes

Dekke små sprekker og chips med en permanent markør i matchende farge. Gni blekket inn i stein og dekk med klar neglelakk.

fylling Sprekker

Bruk en flytende akryl lim med aktivator for å fylle små sprekker og kniv grade polyester lim med aktivator for å fylle bredere sømmer. Bruk polyester fargesett for å matche disken farge.

større problemer

Du trenger verktøy som en jeksel og diamant polering pads for større og mer permanente reparasjoner. Ved hjelp av disse verktøyene vil innebære mer utgifter og ta en bit av praksis.

Professional Repair

På noe tidspunkt kan du alltids bruke penger og leie en profesjonell granitt reparasjonsservice for å ta seg av skader på benken. Pass på at du lagrer noen chips.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com