Best Attic Ventilasjon i Hip Roofs

March 25

Best Attic Ventilasjon i Hip Roofs


Attic ventilasjon er en ofte oversett funksjon i takkonstruksjonen, men det er viktig å både husets konstruksjon og materialet på taket. Selv om det kan synes logisk å forsegle loftet og takflater tett mot fuktighet og kald luft, er denne metoden ikke er den beste måten å beskytte materialer. Ventilasjon for hofte tak, spesielt, krever spesielle metoder for å tillate tilstrekkelig luftstrøm.

Viktigheten av Ventilasjon

God ventilasjon er fordelaktig for å senke oppvarming og kjøling kostnader, forebygge skader på takbelegg, redusere forverring til gulvbord og minske forekomsten av isen dammer på taket. Isolasjon og ventilasjon bør få lik oppmerksomhet, ifølge American Society of Home inspektører nettside. Bjelkelaget vents, kan vents, ridge vents, loft turbiner og kraft ventilene er vanlige typer loft ventilasjonsutstyr. Den tommelfingerregel for loftet ventilasjon er en gratis kvadrat foten av ventilasjon for hver 150 kvadratfot loft plass.

Valmtak Construction

Den hip taket er en type design som har alle sine overflater skrånet ned for å møte veggene på alle fire sider, vanligvis i en slak skråning. Denne designen er annerledes enn saltak som er ofte funnet på boliger ved at den er formet som en pyramide. Hip tak har en mer komplisert struktur av takstoler, selv om veggene er lettere å bygge fordi de er alle av samme størrelse. Saltak har to kortere veggflater og to høye flater. Taket plass er mer begrenset i hip taket design, noe som kan gjøre ventilasjon vanskeligere. Hip tak er mer motstandsdyktig mot sterk vind, men. Hip takene kommer i en rekke tilpasninger, inkludert enkle hipped tak, pyramideformede hip tak, kryss-valmtak tak som setter to valmtakformede områder sammen, halv-valmtak tak som skaper en takfot på taket kanten og nederlandsk gavl som er en hybrid mellom saltak og valmtakformede design.

Ventilasjon i Hip Roofs

Hofte tak kan ikke bli tilstrekkelig ventilasjon, fordi de skaper et stort volum av plass som krever et mer komplisert system av luftstrømmen. Også, som vanligvis brukes ridge ventilene ikke tilveiebringe en tilstrekkelig mengde av luftstrøm på sine rygger, i henhold til VentMASTER loftet Ventilasjons nettside. Denne konstruksjonen kan forårsake problemer med overoppheting og kondens på taktekking materialer samt på loftet områder.

Andre Hip Takluke alternativer

Statiske / passive tak spjeldene kan også være installert for å bistå i ventilasjonen i loft tak. Spesielle ventiler samt ventilasjonsvifter kan være nødvendig for å gi god luftstrøm for hip takflater. Attic fans med automatiske termostaten og hygrostat funksjoner er løsningen for dette taket problem i hip tak.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com