Hvordan lage Rubber Flooring Stick til Concrete

February 25

Gummi gulv gir mange fordeler fremfor andre typer gulv, inkludert sklisikkerhet, lyddempende egenskaper og demping for å lette fotturer. Gummi gulv størrelser varierer fra flis-lignende rutene til fulle ruller. Mens gummigulv tradisjonelt kom bare i dempet grått og svart, nyere design har en rekke farger og teksturer som passer til ethvert interiør. Sikring av gummigulv til en underliggende undergulvet som betong krever en helt ren overflate og sterk tape eller gulvlim.

Bruksanvisning

1 Fjern alle objekter fra betonggulvet og feie for å fjerne alt rusk og sand fra overflaten. Støvsug rommet for å fjerne fint støv. En aldeles rent gulv er nødvendig for gummien til å holde seg på riktig måte.

2 Plasser rull med gummigulv på den ene siden av rommet og rull det hele veien over til den andre siden. Skjær overflødig av rullen, ved hjelp av en linjal og verktøy kniv. Gå rundt omkretsen av rommet og klippe av overflødig fra hver gjenværende side, hvis det er aktuelt.

3. Rull opp gulvet inntil rullen sitter helt i den ene enden av rommet.

4 Lirk toppen av en kar med fuktherdet uretan gulvlim. Med tannsparkel scoop opp to til tre kopper lim og glatt den over gulvet i en 10-fot bred stripe langs lengden av rullen.

5 Før limet og glatte ut av veien, og rulle den gummi gulv til det dekker klebemidlet.

6 Skuff opp ekstra lim med sparkel og spre en annen 10-fots stripe på gulvet. Rulle mer teppe til å dekke limet. Fortsett å bruke lim og utrulling teppe til gulvet er helt dekket.

7 Plasser en 100-lb. etasje valse på den ene side av gummi gulvet og skyve den over gulvet i side-ved-side rader for å trykke gulvbelegget inn i det underliggende klebemiddel.

Hint

  • Hvis gummi etasje er en midlertidig løsning, må du kanskje fjerne i fremtiden, fest den til betongen ved hjelp av dobbeltsidig teppe tape. Plasser tape rundt hele omkretsen av rommet og fjern arket. Plasser gummigulv på toppen av båndet, og trykk fast til gulvet.
  • Noen lim må sitte i ca 20 minutter før utrulling gulvet på toppen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com