Slik Dekorer en romantiske hjørnet soaking badekar

April 12

Slik Dekorer en romantiske hjørnet soaking badekar


Å ta en lang, rolig suge i et romantisk innredet badekar er en luksuriøs måte å slappe av fra en lang dag på kontoret eller fra påkjenninger i livet generelt. Det er mange accouterments du kan legge til badekaret for å forbedre denne avslappende tidsfordriv og til rev opp ditt kjærlighetsliv. Mange synes soaking i et badekar omgitt av ting som gjør at de føler seg bortskjemt er den beste måten å forynge fra sine prøvelser og trengsler.

Bruksanvisning

1 Monter riktig belysning. Du kan egentlig ikke utvikle en romantisk atmosfære med harde, grelle lys på badet, så legg dimmer brytere eller tre-veis lyspærer til eventuelle lysarmatur. Det er viktig for at lysene skal være justerbar siden du vil også bruke sminke, gjør håret eller barbering i rommet.

2 Sett ut ganske skåler fulle av din favoritt potpourri. Appellerer til alle dine sanser vil hjelpe den totale opplevelsen og forbedre romantikk og avslapping.

3 Lys noen stearinlys; hvis du har nok av dem, vil du ikke trenger noen annen belysning. Candlelight er beroligende og utfyller alle hud tone.

4 innlemme noen type musikk til badet ditt område. Selv om du bare få inn en radio eller CD-spiller, vil musikk hjelpe deg å slappe av og stresse ned.

5 Brett noen myke håndklær på kanten av badekar, slik at de er praktiske å nå. Lange, tykke luksuriøse håndklær vil høyne den romantiske atmosfæren.

6 Kjøp noen utsøkte smelling badesalt, boblebad eller badeoljer til bruk i varmt vann.

7 Har en oppblåsbar bad pute å plassere bak hodet, eller rulle opp en hånd håndkle å kvele halsen.

8 innlemme en romantisk fargeskjema ved hjelp av dype burgundies, beroligende lavenders, pen rosa eller hvilken som helst farge som staver romantikk til deg. Velg håndklær, potpourri og kremer og badeoljer i de samme fargene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com