Instruksjoner for en Rainbow Carpet shampooer

March 13

Instruksjoner for en Rainbow Carpet shampooer


Rainbow gjør et teppe-rensing feste for sin vakuum kalt Aquamate. Den Aquamate er lett og rask å montere, sammenlignet med et teppe-rensing av maskinen. Hvis du finner ut at teppene begynner å se litt snuskete, kan du piske ut din Aquamate, fest den til vakuum og begynne rens av tepper så fibrene er fri for smuss og flekker.

Bruksanvisning

1 Støvsug teppet. Dette blir kvitt løst smuss slik at Aquamate kan konsentrere seg om fast-on skitt og flekker. Trekk ut vakuum fra stikkontakten.

2 Kontroller vannbassenget under ditt Rainbow vakuum. Det må være tom før du begynner. Hvis du ikke tidligere har vannbassenget er installert, er det på tide å gjøre det. Det vil knipse rett på plass.

3 Finn tilkoblingen hullet på Rainbow vakuum. Vri Aquamate er slangen til tilkoblings hullet til du hører et klikk.

4 Finn såpe tank på forsiden av Aquamate. Løft den opp og ut. Ta av lokket til såpe rommet og hell i en cap full av Aquamate teppe-rensing løsning eller bruke 2 unser av en butikk-kjøpte teppe-rensing løsning. Fyll såpe rommet resten av veien sammen med kaldt vann. Deretter fylle vannrommet til streken med kaldt vann. Returner såpe tanken til Aquamate.

5 Plugg i vakuum til stikkontakten. Slå på maskinen og slå på ventilene til såpe og vanntanker. Klem på avtrekkeren på håndtaket som du skyver Aquamate fremover. Dette vil frigjøre såpevann på teppet ditt.

6 Slipp avtrekkeren og dra i spaken bakover. Dette vil suge opp skitt og såpevann. Gjør dette til du har dekket hele teppet.

7 Lukk spaken til såpedispenser. Gå tilbake over teppet ved hjelp av avtrekkeren på håndtaket for å løse vann bare når du går frem. La gå og la maskinen til å suge opp vann og såperester.

8 Slå av vakuum og koble den fra stikkontakten. Steng ventilen til vanndispenser og løsne slangen fra Rainbow vakuum. Rengjør vannbeholderen og returnere det til bunnen av Rainbow vakuum. Skyll ut såpen og vanndispenser som er knyttet til din Aquamate og returnere den til sin rettmessige posisjon.

Hint

  • Fyll aldri varmt eller varmt vann til Aquamate teppe renere.
  • Rainbow advarer ikke å bruke Aquamate vedlegg på laminat, marmor eller parkett.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com