Hvordan erstatte en Kenmore kjøleskap Tubing Kit

April 27

Når utsatt plastrør på baksiden av Kenmore kjøleskap blir skadet, kan det begynne å lekke vann fra baksiden av apparatet. Skadet rør kan også føre til at ismaskin å slutte å produsere is. Snarere enn å ringe et apparat reparatør, kan du erstatte den skadede slangen selv, ved hjelp av deler fra et kjøleskap slange kit og noen verktøy.

Bruksanvisning

1 Skyv kjøleskapet frem til du kan trekke ut strømledningen. Skyv hvis lenger frem for å slå av kjøleskapet vannforsyning. Bruk fingrene til å skru pluggen holder vanntilførselsledningen til innløpsventilen langs bunnen av kjøleskapet.

2 Rull kjøleskapet ut fra veggen før du får plass bak det komfortabelt. Skru de hex-skruer som holder papp panel på baksiden av kjøleskapet, ved hjelp av en 1/4-tommers muttertrekker. Dra forsiktig av papp panelet og sett den til side for å få tilgang til innløpsventilen.

3 ser langs bunnen av innløpsventilen hylle for de to hex-skruer som holder ventil til kroppen av kjøleskapet. Fjern skruene og fjern forsiktig ventilen.

4 Grab selen som forbinder de to ledningene til den side av innløpsventilen. Vrikker selen av ventilen.

5 Skru kontakten holder den opprinnelige vannslangen til ventilen. Trekk slangen fra plastklemmene som holder den til baksiden av kjøleskapet.

6 Følg slangen opp på baksiden av kjøleskapet til ismaskin påfyllingsrøret. Grab de to endene av den lille metallklemmen som holder slangen til fyllerøret. Skyv klemmen ned den originale slangen. Trekke slangen av enden av fyllerøret.

7 Strekk ut den originale slangen mot erstatning slangen som fulgte med slangen kit. Kutt erstatning rør å matche lengden av den opprinnelige slange, ved hjelp av verktøyet sakser.

8 Trekk kontakten fra den opprinnelige slangen og skyv den over erstatnings slangen. Sørg i kontakten tråder møte den avskårne enden av erstatnings slangen.

9 Sett metall støtte ermer som fulgte med slangen kit til kuttet endene av erstatning slangen. Skyv hylser i røret til endene av hylsene blir i flukt med de kappede ender av slangen.

10 Trykk på enden av erstatningsrøret inn i innløpsventilen. Fest slangen til ventilen ved å vri kontakten på ventilen tråder.

11 Smekk erstatning slangen inn plastklemmene langs baksiden av kjøleskapet. Skyv metallklemmen av den opprinnelige slangen og inn på erstatning slangen. Skyv ende av erstatningsrøret inn i enden av fyllerøret. Presse de to ender av klemmen sammen og skyve den over enden av fyllerøret for å feste røret.

12 Koble ledningsnettet til innløpsventilen. Sikre innløpsventilen inne i kjøleskapet, ved hjelp av hex-skruer du fjernet tidligere.

13 Sett på papp panel på baksiden av kjøleskapet. Fest det med hex-skruer.

14 Koble kjøleskapet vannledningen til innløpsventilen. Koble kjøleskapet tilbake inn i veggen, og skyv den tilbake til sin opprinnelige posisjon.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com