Slik installerer Scratch Coat for produsert stein

March 31

Slik installerer Scratch Coat for produsert stein


Installer bygningen vindsperre som kryssfiner eller sement bord over studs. Dekk med bygging papir og wire lekte før du påfører scratch pels for produsert stein. Tråden støtter mørtel anvendt i bunnen av pelsen og reduserer sprekker og brudd i mørtelen under sesongmessige forskyvning av bygningen. Wire lekte er ikke nødvendig på faste overflater, som tegl, betong blokk eller flater som allerede har ledning lekte, som stukkatur. Etter gjennomføringen av den bærende konstruksjonen, om nødvendig, installerer scratch pels for produsert stein.

Bruksanvisning

1 Mix mørtel i henhold til pakken i en 5-gallon bøtte eller en trillebår, avhengig av størrelsen på prosjektet. Være sikker på å skrape sidene og bunnen av beholderen for å blande all mørtelen pulveret inn i blandingen grundig.

2 Start fra et hjørne. Spre et jevnt lag med mørtel som er ca ½ til ¾ tommers tykke på veggen med den flate siden av en Masons sparkel.

3 Skrap dette strøk av mørtel med en hånd rake eller Masons scratcher med horisontale streker slik at overflaten ikke er glatt. La scratch strøk tørke i minst 48 timer.

Hint

  • Dersom mørtelen blandingen tørker for fort eller faller av veggen, blande litt mer vann inn i mørtelen. Dersom mørtelen blandingen glir ned langs veggen, blande litt mer tørrmørtel blandes inn i mørtelen.
  • Plasser bøtte på betongblokker eller i en trillebår for å redusere bøying og påfølgende rygg belastning.
  • Overflaten må være ren og tørr før du installerer scratch pels, eller scratch pels vil ikke hefte ordentlig.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com