Slik unngår du at en tidlig Blight på Blooms for aprikoser

February 13

Aprikos blomster som skrumpe inn og bli muggent vil ikke gi frukt. De er infisert med blight - en sopp sykdom som er ganske vanskelig å behandle og som aprikoser er mest utsatt for alle steinfrukter. Tidlig Blight streiker når været er vått mens aprikos treet blomstrer. Forebygging er det beste forsvar mot aprikos blomstre sykdom på planter og en integrert tilnærming er mest effektive. God frukthage sanitær paret med soppdreper behandlinger kan lagre aprikos treet fra tidlig sykdom på planter.

Bruksanvisning

1 Fjern frukt mumier fra treet. Disse er smittet aprikoser som råtner og tørke opp, men fortsatt klamrer seg til treet. Bag mumiene og kast dem.

2 Klipp ut døde eller syke kvister og ødelegge dem.

3 Rengjør jord under aprikos treet falt frukt og vegetasjon.

4 Påfør ikke mer enn 2,5 prosent nitrogen når du gjødsle. Nitrogen forårsaker rask vegetativ vekst, noe som kan gjøre treet mer utsatt for soppen.

5 Unn aprikos treet med en systemisk soppdreper, oppført for bruk på aprikos treet, for å hindre tidlig sykdom på planter. Starte behandling så snart knoppene begynner å åpne og gjenta programmet i en til to uker, avhengig av etiketten.

Hint

  • Rådfør deg fylke kooperativ forlengelse agent for å finne ut hvilken soppdreper er best for din region.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com