Kan en defekt tappekran føre til lekkasje i taket?

April 4

Kan en defekt tappekran føre til lekkasje i taket?


Vann samler på taket kan indikere et problem med husets VVS. Du kan bli fristet til å skylde på sanitære installasjoner som sitter nærmest lekkasjen, når det faktisk kilden kan være flere fot eller mer unna vannskade på taket. Ved å bruke visse teknikker, kan du spore kilden til lekkasjen.

Vannskade

Hvis nok vann er mettet taket i huset til det punktet at gips er blitt skjev, må du ta umiddelbare tiltak for å rette opp skaden. Du må kutte ut den skadede delen av gips, siden malingen ikke vil dekke opp skaden, og deretter lappe i en ny del av gips for å passe i hullet igjen fra skaden. Selv om du har et hull i taket, inspisere underetasjen mellom taket og gulvet ovenfor for mer skade og til og med muligheten for mold vokser fra fuktighet.

Sporing av Source

Hvis du har mistanke om en defekt kran har forårsaket vannskader på taket ditt, må du spore kilden til vannet for å bekrefte dine mistanker. Bare fordi vannskader sitter rett under en sanitære installasjoner i etasjen over, betyr ikke det at sanitære installasjoner er kilden til lekkasjen. Lekker vann kan kjøre langs gulvbjelkene, elektriske ledninger eller andre overflater i underetasjen før dryppende til taket nedenfor. Kontroll av underetasjen med en lommelykt hjelper deg å se veien for vannskader og finne den fornærmende sanitære installasjoner.

Tilførselsrør eller Drainpipes

Når du har smalere ned hva sanitære installasjoner er kilden til lekkasjen, må du finne ut om kranen eller vannforsyning rør er årsaken til lekkasjen, eller hvis kilde involverer drainpipes. Du kan være i stand til å se en klar bane for vannskader fra den ene eller den andre i VVS ligaen, men hvis ikke, en bøtte eller annen beholder hjelper begrense kilden. Ved å kjøre ligaen tappekran og fange vannet i en beholder, kan du se om det lekker fortsetter, noe som indikerer at problemet ligger med enten kranen eller vannforsyning rør.

Reparere

Fixing lekker vannforsyning rør kan kreve kompetanse av en rørlegger, siden vannforsyning rør har sveiset tilkoblinger. Avløpsrør, på den annen side, har muttere som forbinder de forskjellige partier av rørene. Trekk til lekker Drenerings tilkoblinger en åttendedel av en sving på en gang. Ved hjelp av rør tape på Drenerings tilkoblinger hjelper også forhindre fremtidige lekkasjer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com