Slik fjerner Mørke Grønne Rings of Grass

May 5

Mørkegrønne ringer eller sirkler som vises i en gresskledd plen kalles Heksering. Ringene er forårsaket av en underjordisk jord sopp og kan forekomme i alle typer gress varianter. Noen ganger mørke grønne ringene har også sopp som vokser rundt omkretsen. Selv om du ikke kan fjerne jord sopp som forårsaker de grønne ringene, kan du fjerne ring utseende ved å pleie de berørte gress for å redusere påvirker av soppen.

Bruksanvisning

1 Lei eller kjøp en dethatcher verktøyet og skyv den over de grønne ringene en eller to ganger for å fjerne dødt organisk materiale og gress fra jorda. Dette aerates også området ved punching små hull i gresset slik at oksygen og vann for å nå grasrota.

2 Spre en slow-release, granulert gjødsel over hver av de grønne ringene ved hjelp av doserings anbefalte mengder på gjødsel-pakken. Påfør gjødsel to ganger per år mellomrom programmene som anvist av gjødsel instruksjoner.

3. Plasser spiked enden av en rot mater verktøy ved den ytre kant av en av de mørke grønne ringene. Presse den ned i jorden inntil den er minst 10 til 24 inches dyp. Fjern verktøyet fra bakken og opprette flere hull rundt omkretsen av hver ring avstands hvert hull 12 inches hverandre. Opprette flere hull i midten av hver av ringene, holde dem omtrent 12 inches hverandre i tillegg.

4 Skru en hageslange på toppen feste roten mater verktøyet. Hold deg roten mater verktøyet tilbake til det første hullet. Slå på hageslangen slik at vannet renner ut på en langsom strøm. Tillat roten mater for å holde seg på plass inntil toppen av jorda vises fuktig, men ikke våt.

5 Fjern rot mater verktøyet fra bakken og plassere den i en av hullene jord. Fortsett til du har vannet hver av ringene på denne måten.

6 Gjenta vanning prosessen minst en gang per uke for å redusere soppvekst.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com